C Ve Sistem Programcıları Derneğini Nasıl Bilirsiniz
-
C egitimi aldim. turkiyede daha iyi egitim alacagin bi yer oldugunu sanmiyorum.
-
Türkiye sınırları içinde programlama konusundaki en yetkin kurumdur.Adamlar efsanedir.Üniversitede okuyosan kursa gittikten sonra okuldaki hocanın hiçbir şey bilmediğini çok net biçimde görebilirsin.Özetle Kaan Aslan, Necati Ergin, Ali Vefa Serçe hepsi kraldır.Paran varsa 1 saniye düşünme direk git.Parayıda pek önemsemezler zaten taksit yaparlar.Tüm türkiyedeki C bildiğini düşünen akademisyen,profesör vs vs. cart curt adamları toplasan bu adamlardan 1 tanesi edemez.
Dipnot = Okuldaki programlama derslerime yardımcı olsun mantığı ile kesinlikle gidilmemesi gerekir.
-
Açık ve net: BilgeAdam'dan 7000TL'ye alınan sikindirik C# ve ASP.net eğitiminden bin kat daha iyi olan yerdir.
Daniel-Koo tarafından 31/Ağu/13 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
doganaydin bunu yazdı
Adam CSD işletim sistemi açıklamalarında "bi kaç yüz bin satırlık linux kodu aklımda", "linux kaynak kodları hiç kaliteli değil", "sonuçta çok kötü kod kalitesi olsa da linux sonuçta bitmiş bir işletim sistemi", "csd işletim sisteminin kodları linuxtan çok daha iyi" gibi cümleler kurmuş. Ben olsam yanından bile geçmem böyle bir derneğin.
kod kalitesinin kotu olmasi yazilimin kotu oldugu anlamina gelmez yanliz ustune birsey eklerken yarattigi sikintinin fazla oldugu anlamina gelir.
Linux kodu felan okumadim, c ci degilim.