C4 Çeliği Parçalar Mı?
-
c4 çeliği parçalamak için yeterlimidir?
mesela çelik kasanın açılan kısmına yapıştırıp patlatsak açılır mı?
-
parçalar heralde, filmlerde banka kasalarında kullanıyolar :D ama elinde ne miktar olduğu önemli tabi
-
celigin kalinligi ile c4 un miktari ile orantilidir.
ne kadar ekmek o kadar kofte misali. celik ince c4 cok olur celigi un ufak eder, celik kalin c4 az olur celige sinek viziltisi gibi gelir.
sonucta c4 patladiginda muthis bir basinc ortaya cikar ve celigin mukavemetide safligina ve kalinligina bagli olarak etkiler.
-
ne yapacaksın arkadaşım saçma sapan sorular sormayın ya sanki köşede c4 satılıyo a.q hadi buldun diyelim c4 den çıkan ısının içindeki parayı yakmayacağı ne malum? Çok film izlemişsin
-
-
ewet google'ı biraz kurcala çoğu sitede ev yapımı C4 yapımı anlatılıyo. ısı için bişe diyemicem hiç denemedim, ama mantıklı, eğer oda tipi bi kasa değilse içine zarar verme ihtimali çok yüksek
-
o çoğu sitede anlatılan c4 yapımıyla ya elini parçalrsın yada götünü... çünkü c4 biraz şekillendiricyle karışrılmış RDX'tir öyle mazot la gübre yada ne bileyim sabunla benzin karıştırarak yapamazsın.
-
c4 çok güçlüdür çeliğide çok rahat parçalar
-
Quawn bunu yazdı:
-----------------------------
o çoğu sitede anlatılan c4 yapımıyla ya elini parçalrsın yada götünü... çünkü c4 biraz şekillendiricyle karışrılmış RDX'tir öyle mazot la gübre yada ne bileyim sabunla benzin karıştırarak yapamazsın.
-----------------------------ehehe daha hiç yapmadım, sadece sitelerde olduğunu biliyorum, bi kerede göz gezdirmiştim (:
-
ya söylemeyeyim söylemeyiyem diyorum resmen konu eziklik kokuyo yaw :)
-
Bence de soruda bir eziklik hakim :) Ama C4 konusuna gelince. Elbet Celigin et kalinligi ile orantili. Etkili bir patlayici olmasina ragmen celigi yumusatabilecek kadar bir sicaklik veremiyecektir. Buyuk ihtimal ile montaj elemanlarinin hepsini darma duman eder. Eger bu bir celik para kasasi olacak ise mina kor diye dusunuyorum.