folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder C4 Çeliği Parçalar Mı?

C4 Çeliği Parçalar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    Agca bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilmeden yazı yazma. senin anlattığın hesabın şu demek olur . atom bombası 16 bin ton dinamitin patlamasına eş değerdir. Bi binaya 80 kilo dinamit harcanması demek o 80 kiloluklardan 200 tane kullanırsan atom bombası etkisi yaparsın demek. ayrıca koca binaları devirmek için herkesin bildiği gibi ana kolonların içlerine oyuk açılıp oraya kolonu yıkıcak miktarda (ki genelde birtane dinamit lokumu) kullanılır.

asit de 6-7 saatte eritmez onuda sallama hic asitle bişiyler yaptınmı? mol sayılarına tepkime hızına göre hesaplarsın onu.

Bu arad domino HCL kullanırsın ama zamanını alır o nitrik asit kadar kuvvetli diyil(tuzrununda en fazla %25 vardır oda hepsinde diyil HCL) ve yine kimyacılardan bulabilirsin (kimya malzemesi satan dükkanlardan.)

boş zamanlarımda asit indirme ile ugrasıyorum eminim ne olugunu bilmiyorsundur (metallere asit ile şekil veririm) asitler hakkında yeterli bilgim var bu asit ile bir şey yaptınmı sorusuna cevap olmuştur sanırım hatta bir zamanlar bakkallara tuz ruhunu imal edip sattıgım olmuştu  :))) bi de kardeş burada yazdıklarından hiç bişi anlamadım hemen aşşagıya copy paste yapıyorum bana özelden pm atıp sade bir dille açıklarsan sevinirim :))

bilmeden yazı yazma. senin anlattığın hesabın şu demek olur . atom bombası 16 bin ton dinamitin patlamasına eş değerdir. Bi binaya 80 kilo dinamit harcanması demek o 80 kiloluklardan 200 tane kullanırsan atom bombası etkisi yaparsın demek. ayrıca koca binaları devirmek için herkesin bildiği gibi ana kolonların içlerine oyuk açılıp oraya kolonu yıkıcak miktarda (ki genelde birtane dinamit lokumu) kullanılır

sanırım okulda matematik dersini sevmiyordun 80x200= 16 bin ton etmez (eger mekanik ve kimyasallarla ilgili bilgi isterseniz forumda diger yazgıgım şeyleri okuyun yetmezse pm atın elimden geldigince siz gençlere yardımcı olmaya çalışırım :P

:) mutluyum, huzurluyum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek
    uygun miktarda kullanılırsa c4 parçalar.ama benim bildiğim kadarıyla yani bomba imha da çalışan bi tanıdığımız var ona sormuştum en sağlam plastik bomba c4 dimi die once guldu bana sora ordu genelde c3 kullanıo daha etkili demişti

ut veniant omnes!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whatoz
    whatoz's avatar
    Erkek
    domino bunu yazdı:

c4 çeliği parçalamak için yeterlimidir?

mesela çelik kasanın açılan kısmına yapıştırıp patlatsak açılır mı?

--------------------------

2kilo kadar kasayı komplee ortadann kaldırır :D:D:D şaka maka c4 kasayı içeri patlatır patlayıcıyı ya kapagın ters tarafına koyman lasım basınç meselesi...

w t z
Toplam Hit: 11894 Toplam Mesaj: 44