folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cafecinin Atmaya Çalıştığı Kazıkmı Sizce? :)

Cafecinin Atmaya Çalıştığı Kazıkmı Sizce? :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benim Pc

3.2 coredio

2 gb ram

300 gb hdd

256 onboard

700m sadece kasa :) bence biraz abartılı fiyat ...yani bana öle qeLdi yinede bi araştır

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek
    WarninG_ErroR bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim Pc

3.2 coredio

2 gb ram

300 gb hdd

256 onboard

700m sadece kasa :) bence biraz abartılı fiyat ...yani bana öle qeLdi yinede bi araştır

3,2 core duo varmıydı ? dual core olmasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    WarninG_ErroR bunu yazdı:

Benim Pc

3.2 coredio

2 gb ram

300 gb hdd

256 onboard

alıyom :|

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

asus anakart demişsin :D iide hangi modeli. çift çekirdek işlemci demişsin. (core duo, c2duo) hangisi :D parçaları ayrıntılı yazarsan bi fiyat verebilirim.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bence biraz kazık valla alma derim :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi o dediğin pc 900 ytl etmez evet biraz pahalı istanbuldan yarı yarıya toplatabilirsin mecidiyeköyde veya sirkeci de ram ı 2 gb olsaydı işlemci de biraz yüksek olsaydı tamam derdim o pc nin oluru 700 ylt arada 200 ytl likfark var o da kafecinin kazancı anladın ? Edirnede de pahalı yaw en iyisi istanbul valla en mantıklısı tekirdağ zaten yakın istanbula istediğin özellikte pc yi yaz kağıda ist. da toplarlar onu sana 700 e bağlarsın bu yazdığın pc yi

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    st_anger_07 bunu yazdı:
    mmmm abi bence normal ya kim ne derse desin mutlaka cafedekide kar ediyodur ama zaten 1 gb ram nerden baksan 150 ytl ediyor.512 de ekran karti demis yani bence gayet iyi

1gb ddr2 ram 55ytl aldırdım toptancısından.

kasa bence biraz pahalı gibime geldi ama tercih sizin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kasayı Aldım. Nedeni; Burası Tekirdağ/küçük bir kasabasındayım. Şirin bi yer.Ve Bu Cafeci; Bu yerın haracını kesiyor. Benim pc Gümüledi. Şuan kredi kartım yok.. 10/15 gundur sallar beni a.q evladi. Senedle aldım eli mahkum:( Bu çocuğun cafedeki pc'lere nasıl ( kalıcı ) bir zarar veririm ?

amk İyi Girdi:(

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    en fazla 700 ytl ye tplarım.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar her şey iyi Güzel Hoş... Ancak adama gebeyim.Bunu faketti... dediğim gibi; 10/15 gundur sallar.Sırf cafesınde nete gireyim diye.Nete gunde 10 saatten aşaği girmem. ve kendi evim'de internetim var.Biliyor'da bunu. Bundan önce 4 defa Format attırdım ve bu şahs 13000 ( onuüçbin ) şarkıma tek 1 formatla kıydı... Tembihledim ( duymamış ) öyle söyledi.Adama elim mahkum çünki; peşin para ile çalişamıyorum Asgari ücret aldığım için. Bu Adamın Cafesin'deki Tüm Pc'lere kalıcı bir Zarar verebilirmiyiz =? ALLAH RIZASI İÇİN! Harbiden Deli Oldum.Ve şuan hala Adamın cafesin'de Bir Sata HarDiskin Driverini bulamadığı için Müşteri konumundayım.. Gelin Siz Babalık Edin; Bu Adama...

Zarar verebilirsek verelim Bilgisayarlarına. Holyy Sen bari bak :( ne diyeyim Çileden çıktım!!!

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 3874 Toplam Mesaj: 30