Cafecinin Atmaya Çalıştığı Kazıkmı Sizce? :)
-
Benim Pc
3.2 coredio
2 gb ram
300 gb hdd
256 onboard
700m sadece kasa :) bence biraz abartılı fiyat ...yani bana öle qeLdi yinede bi araştır
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Benim Pc
3.2 coredio
2 gb ram
300 gb hdd
256 onboard
700m sadece kasa :) bence biraz abartılı fiyat ...yani bana öle qeLdi yinede bi araştır
-----------------------------
3,2 core duo varmıydı ? dual core olmasın -
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Benim Pc
3.2 coredio
2 gb ram
300 gb hdd
256 onboard
alıyom :| -
asus anakart demişsin :D iide hangi modeli. çift çekirdek işlemci demişsin. (core duo, c2duo) hangisi :D parçaları ayrıntılı yazarsan bi fiyat verebilirim.
-
Bence biraz kazık valla alma derim :)
-
abi o dediğin pc 900 ytl etmez evet biraz pahalı istanbuldan yarı yarıya toplatabilirsin mecidiyeköyde veya sirkeci de ram ı 2 gb olsaydı işlemci de biraz yüksek olsaydı tamam derdim o pc nin oluru 700 ylt arada 200 ytl likfark var o da kafecinin kazancı anladın ? Edirnede de pahalı yaw en iyisi istanbul valla en mantıklısı tekirdağ zaten yakın istanbula istediğin özellikte pc yi yaz kağıda ist. da toplarlar onu sana 700 e bağlarsın bu yazdığın pc yi
-
st_anger_07 bunu yazdı:
mmmm abi bence normal ya kim ne derse desin mutlaka cafedekide kar ediyodur ama zaten 1 gb ram nerden baksan 150 ytl ediyor.512 de ekran karti demis yani bence gayet iyi
1gb ddr2 ram 55ytl aldırdım toptancısından.
kasa bence biraz pahalı gibime geldi ama tercih sizin -
Kasayı Aldım. Nedeni; Burası Tekirdağ/küçük bir kasabasındayım. Şirin bi yer.Ve Bu Cafeci; Bu yerın haracını kesiyor. Benim pc Gümüledi. Şuan kredi kartım yok.. 10/15 gundur sallar beni a.q evladi. Senedle aldım eli mahkum:( Bu çocuğun cafedeki pc'lere nasıl ( kalıcı ) bir zarar veririm ?
amk İyi Girdi:(
-
en fazla 700 ytl ye tplarım.
-
Arkadaşlar her şey iyi Güzel Hoş... Ancak adama gebeyim.Bunu faketti... dediğim gibi; 10/15 gundur sallar.Sırf cafesınde nete gireyim diye.Nete gunde 10 saatten aşaği girmem. ve kendi evim'de internetim var.Biliyor'da bunu. Bundan önce 4 defa Format attırdım ve bu şahs 13000 ( onuüçbin ) şarkıma tek 1 formatla kıydı... Tembihledim ( duymamış ) öyle söyledi.Adama elim mahkum çünki; peşin para ile çalişamıyorum Asgari ücret aldığım için. Bu Adamın Cafesin'deki Tüm Pc'lere kalıcı bir Zarar verebilirmiyiz =? ALLAH RIZASI İÇİN! Harbiden Deli Oldum.Ve şuan hala Adamın cafesin'de Bir Sata HarDiskin Driverini bulamadığı için Müşteri konumundayım.. Gelin Siz Babalık Edin; Bu Adama...
Zarar verebilirsek verelim Bilgisayarlarına. Holyy Sen bari bak :( ne diyeyim Çileden çıktım!!!