Cafecinin Atmaya Çalıştığı Kazıkmı Sizce? :)
-
Arkadaşlar; Hiç Bişey Yapamazmıyız Koca Tahribatız!... Sesimiz'se Çıkmıyor... Bu Cafecinin PC'lerine nasıl zarar veririz ? ( Kalıcı! ) Çünki haketti....
-
hocam aşırı pahalı.. sakın ola yaklaşma...
-
Aldım diyom ne dıyon? yazdıklarımı oku bir. yada yazılanları... Direk cvb verıyosun :( Veriyorsunuz :(
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
mmmm abi bence normal ya kim ne derse desin mutlaka cafedekide kar ediyodur ama zaten 1 gb ram nerden baksan 150 ytl ediyor.512 de ekran karti demis yani bence gayet iyi
-----------------------------1 gb ram bu yaz 80 e aldım
-
Elixir bunu yazdı:
Aldım diyom ne dıyon? yazdıklarımı oku bir. yada yazılanları... Direk cvb verıyosun :( Veriyorsunuz :(
:DDDkonunu takip ediyorum da.hocam ne dertle girdin nerelere getirdin konuyu.
hayırdır ne bu şiddet bu celal.adama 13000şarkılık bi garezin mi var sadece :DDD
-
pahalı kardeş 1 gb kingston 33 dolar bu8 kdar gözünüzde büyütmeyin çok pahalı söylemişler bende bu işi yapıyorum dün bi kasa topladım özellikler 3 aşağı 5 yukarı aynı lcd asus monitör kablosuz klavye mouse 2+1 sistemler herşey dahil 850 ytl ye teslim ettim müşteriye adamlar %100 kadr bekliyo herhalde aalma sakın
-
cafeci bulduğuna geçiryoı herhalde
-
Game_Over bunu yazdı:
cafeci bulduğuna geçiryoı herhalde
-----------------------------Bu adamdan başka pc den anlıyan yok. Haliyle bulduğuna geçiriyor ve ben burda yabancıyım a.q bize iyi geçirdi...
-
st_anger_07 bunu yazdı:
mmmm abi bence normal ya kim ne derse desin mutlaka cafedekide kar ediyodur ama zaten 1 gb ram nerden baksan 150 ytl ediyor.512 de ekran karti demis yani bence gayet iyi
-----------------------------Senin Awatarına batın'ca hak veriyom. Gayet iyi:D
Coskun abiye slm Söle Yeni bi versiyonuda buralarda geziyo...