folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş

Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı

Hacı satıcı satıcılığını bilicek, müşteri de müşteriliğini.

O poliçeyi okuması en doğal hakkı ki zaten DJ'de bunu belirtmiş.

Ama sen taşak geçer gibi başka poliçe ile karşılaştırıyorsun. Valla sende iyi sabır varmış.

Ben olsam poliçeyi iptal eder git ozaman ordan yaptır diyip siktiri çekerdim.

Budur.!

Oradaki Müşterinin kızılan Öküzlüğü Geldiği yere Alenen Dolandırıcı Muamelesi etmesi olmuştur.

Şahsen böyle müşteriye ben hizmeti keserim. DJ yine iyi dayanmış. Sabır Taşı valla.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı

Hacı satıcı satıcılığını bilicek, müşteri de müşteriliğini.

O poliçeyi okuması en doğal hakkı ki zaten DJ'de bunu belirtmiş.

Ama sen taşak geçer gibi başka poliçe ile karşılaştırıyorsun. Valla sende iyi sabır varmış.

Ben olsam poliçeyi iptal eder git ozaman ordan yaptır diyip siktiri çekerdim.

Budur.!

Oradaki Müşterinin kızılan Öküzlüğü Geldiği yere Alenen Dolandırıcı Muamelesi etmesi olmuştur.

Şahsen böyle müşteriye ben hizmeti keserim. DJ yine iyi dayanmış. Sabır Taşı valla.

sabrettim adam gitti başıma bir ağrı girdi akşam erkenden yattım amk trafik sigortası amk kasko sigortası değilki karşılaştırıyorsun amk :) bende yazan limit 25,000 TL yi başka sbigortada 25,001 tl yazmaz hazine belirliyor bunları

neyse amk seneye gelince 1 lira bile inmem siktiri çekerim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

burda esnaflık yapmamış ömründe 1 çöp bile satmamış hizmet sektörünün ne bok olduğunu bilmeyen baba parası yiyenler halimden anlamaz zaten diğerleri anlıyor

+1

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 3781 Toplam Mesaj: 34