folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahilken Yediğimiz Kazıklar.....

Cahilken Yediğimiz Kazıklar.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Çoğumuzun başına gelmiştir bilmediğimiz konuda birilerinden kazık yemek......

Aklıma geldi paylaşayım dedim

Lise 1 e gidiyom pc yii yeni almışım bi sabah power düğmesine  bi bastım tık yok uğraştık fln birilerini çağırdık sonuç aynı sonra power düğmesinin bozulduğu kanısına varıp  bilgisayarcıya (bay pezevenk e) götürdük adam aldı baktı partition dağılmış yaparsak 40 böylece verirsek 15 lira dedi ..15 lira arıza tespitmiş...

neyse 1-2 abimizi çağırıp olayı halletik aldık pc yi yaptırdık eve geldim düğmeye bi bastım tık yok

sonra sorunun çalışmayan power kablosu  olduğunu anlayıp bastım küfürü adam partitionu dağıtmış bide anlamayalım diye pcnin içindeki herşey gittiydi insana harbiden koyan bi durum

böyle anları olan varsa anlatsın acımızı paylaşalım :P

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

cahilken yediğim kazıklardan birisi aşk..

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

gecmis olsun üzüldüm sana :( ..........

bende yedim ama anlatmıycam utanıyoru m :Ç

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bi gün cumadan çıktım küçüktüm yaşımı hatırlamıom... caminin önüne bi adam gelmiş şu patatesi şekilli kesen aletten

satıordu millet bakıp gidior bende baktım böle dğeişik değişik kesince patatesleri heweslendim 1 ytlydi ama o zaman bir

paket malbora parası adamda zaten bi paket malbora parasına die bağrıordu =) sonra werdim parayı aldm geldim ewe

sewine sewine ewdekilere gösterdim sonra tabi patates kesmeyi denedik ama nerdeeee..... bırak kesmeyi çizmiyor bile

tam fason üstü fason çıktı mal sonra geri gittim caminin oraya adamı bulurmuytum diye adam adam topuklamış gitmiş bile

giden parayamı yanayım ewdekilerden işittiğim azaramı yanayım bilemedim gitti...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Bende Aşk Kazıgından Yedim İlk Çıktıgım Kızı Çok Seviyodm Adıda Hazeldi

Boynuladı Beni Kaşarmış Halbuki Arkadaslar Bana Çok Sevdigim İçin Söylememişler Kaşar Oldugunu:S

Ama Öyle Bir Koyduki Bana Öyle Kaldım 10 Dk Falan:S 

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    gücükken babamlr hep soganin cucunu yeme bak baban olur die hep soganin cücüüünü yerdi :(

Nerede o eski günler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Durqrimast bunu yazdı:
    -----------------------------
    gücükken babamlr hep soganin cucunu yeme bak baban olur die hep soganin cücüüünü yerdi :(
    :D aga olay sende bitiyo burda :D koptum a.q :D:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dayı bak bu konuyu açtığın iyi oldu birden 12 sene öncesine götürdün beni evet o zaman ailecek çok kötü durumdaydık ben mahalle pazarına çıkıp elime bir kola şişesi suyu doldurup satmaya başlamıştım bir iki neyse içenler oldu pazarcılar beni yanına çağırdı hepsi birer bardak su içti bende dedim ulan parayı kırdık :D filan

su bitti neyse ben para bekliyorum bi de pazarcılardan da dayak yemedik mi en unutamadığım kazık oldu bu hayatımda :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    3 sene önce paşabahçe arabası bizim burada kap kaşık satıyordu...Bende bir tane termos aldım eve bi geldim açtım bide baktım altı yok gittim adamın yerine ooo adam çoktan gitmiş :) buda felaket bi kazıktı elimde patlamıştı termos :D

dün, bugün, iki gün önce ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Yaklaşık 9 sene önce karşıya ablamlara gidiyorum yanımda 20 ytl var, istanbulda oturanlar bilir 522 yi hattını
    indim topkapı yeraltı çarşısında merdivenlerden yukarı çıktım beni karşılayan bi kalabalık diyarbakırlı oldukları her halinden belli 5 adam :) biri bişey anlatıor elinde 2 cep telefonu ilk bakışta 3 kağıtçı oldukları hayli belli oluyor.
    Adam basbas bağırıyor kaybetmek yok gel 20 ytl al telefonu ben çocuğum işte iyice yaklaştım biri dedi ben oynıcam bana baktı dedi al senin şansına neyse dedim şu fırıldak adam kazandın dedi verdi kameralı telefonu tabi kameralı telefonun tam hit olduğu dönemler,beni bi heycan tuttu o andada kazanan adam demezmi senin şansına kazandım al dedi 10 ytl sende oyna lan 10 ytlyi bana ver diyorum vermiyor :D Al oyna diyor cebime bakıyorum var ama oynarsak siki tutarım neyse dedim nede olsa kaybetmek yok oynıyam,verdim 10 ytl yi adam cart dedi curt dedi allem etti kullem etti kaybetti dedi.Birde oynarken anladım üçkağıtı sonradan dedim abi hani kaybetme yoktu.baktım adam terso bakıyor dedim neyse kavga çıkmasın aynen böyle : D Gülerek yoluma baktım.Kimseye anlatmamıştım bu salak durumumu ama üçkağıtçı inanların pratik zekası olduğu gerçek, ve hızlı davranmaları ortak özellikleri : )
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    smartsecure bunu yazdı:

gecmis olsun üzüldüm sana :( ..........

bende yedim ama anlatmıycam utanıyoru m :Ç

aynen katılıyorum ve utanıyorum :(

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
Toplam Hit: 2312 Toplam Mesaj: 16