folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahilken Yediğimiz Kazıklar.....

Cahilken Yediğimiz Kazıklar.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hacı anlatın kurtulun ne var utanacak paylaştıkça rahatlarsınız

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

bu sene izinde marmaris donusu   izmir in ciksinda  arabanin benzin isigi yandi=) en yakin benzinlikten  turk parasi kalamdigi icin  euro ile benzin aldim..... 50 euro bedeli olarak 65 milyonluk benzin verdi pompaci dayii...   isine gelirse davasi=)

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

AsortiC bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaklaşık 9 sene önce karşıya ablamlara gidiyorum yanımda 20 ytl var, istanbulda oturanlar bilir 522 yi hattını
    indim topkapı yeraltı çarşısında merdivenlerden yukarı çıktım beni karşılayan bi kalabalık diyarbakırlı oldukları her halinden belli 5 adam :) biri bişey anlatıor elinde 2 cep telefonu ilk bakışta 3 kağıtçı oldukları hayli belli oluyor.
    Adam basbas bağırıyor kaybetmek yok gel 20 ytl al telefonu ben çocuğum işte iyice yaklaştım biri dedi ben oynıcam bana baktı dedi al senin şansına neyse dedim şu fırıldak adam kazandın dedi verdi kameralı telefonu tabi kameralı telefonun tam hit olduğu dönemler,beni bi heycan tuttu o andada kazanan adam demezmi senin şansına kazandım al dedi 10 ytl sende oyna lan 10 ytlyi bana ver diyorum vermiyor :D Al oyna diyor cebime bakıyorum var ama oynarsak siki tutarım neyse dedim nede olsa kaybetmek yok oynıyam,verdim 10 ytl yi adam cart dedi curt dedi allem etti kullem etti kaybetti dedi.Birde oynarken anladım üçkağıtı sonradan dedim abi hani kaybetme yoktu.baktım adam terso bakıyor dedim neyse kavga çıkmasın aynen böyle : D Gülerek yoluma baktım.Kimseye anlatmamıştım bu salak durumumu ama üçkağıtçı inanların pratik zekası olduğu gerçek, ve hızlı davranmaları ortak özellikleri : )
    -----------------------------

9 sene önce kameralı telefon he, memleket japonya di mi aga :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Haddi Hesabı yoktur..Aslında Bile Bile yedim hepsini..Ama Önce Adamın Bi S*k*lmesi lazım....Anlamak İçin....Sonra elbet Sıra Size Gelir..Cokta Güzel Olur.Hiç De Üzülmeyin.. Aksine Sevinin Burdasınız Ve bunları yazıyor veya okuyorsunuz.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek
    eee ne diyim hepinize geçmiş olsun müridler

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
Toplam Hit: 2313 Toplam Mesaj: 16