Çakallıklara Dikkat
-
bu tarz muhabbetlerde sahibinden kendini hiç geliştiremedi yada geliştirmek istemedi. nezaman baksam bi dolandırıcı cıkıyor karsıma.
-
Cok müsteri var deyip psikolojik baskiyla kapora alip tüyecektir ki genelde öyle oluyor
-
Son 3 resmi koymasa iyiydi,
-
Bu yine iyi. ebay.de'de ne hirsizliklar dönüyo bi bilseniz. Amk Paypal olmadan alisveris yapmiyorum artik.
-
HolyOne bunu yazdı
Ben de bir araç satışa koydum, belki 10 tane alıcı çıktı hepsi çek karşılığı almak istiyor.
Muhtemelen çekçi ler de dolandırıcı
Bende is yaparken aldigim 3 5 cek var allahtan 2000 lik rakamlar cok iyi ders oldu cek = tuvalet kagidi. Benim gozumde odemese hic bir yaptirimi yok oderse iyi niyetinden.
-
Sahibinden şuan am hırsızların yuvası adam bozuk malı çalışıyor diye satıyor :))
-
hocam kullanıcının üyelik tarihine baksana. nisan 2017.
-
HolyOne bunu yazdı
Ben de bir araç satışa koydum, belki 10 tane alıcı çıktı hepsi çek karşılığı almak istiyor.
Muhtemelen çekçi ler de dolandırıcı
https://forum.donanimhaber.com/8-100-tl-dolandirildim-ss-eklendi-acil-uplayin-yardim--125975625
Benim anlamadığım banka nasıl çeke gerçektir, bankamız güvencesinde diyor sonrasında sahte olarak kabul ediyor ?
-
Florenzi bunu yazdı
Bu yine iyi. ebay.de'de ne hirsizliklar dönüyo bi bilseniz. Amk Paypal olmadan alisveris yapmiyorum artik.
neler oluyor hocam? bilgi amaçlı soruyorum.
-
Kaan bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
neler oluyor hocam? bilgi amaçlı soruyorum.