Çakı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

letherman'a benzer bir de VictoriNox diye bir marka daha olacaktı. bunun da MultiTool'ları güzel. 

su bicak benim hosuma gitti ama arkadas begenmedi :) bunun bi de kirmizisi var

unbalanced tarafından 18/Kas/20 01:33 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

letherman'a benzer bir de VictoriNox diye bir marka daha olacaktı. bunun da MultiTool'ları güzel. 

su bicak benim hosuma gitti ama arkadas begenmedi :) bunun bi de kirmizisi var

bence de gayet güzel,ince,zarif, ama biraz parlak. 

bence senin arkadaş biraz iri biri, elinin içindeki boşluğu alacak, sapının bir kenarı hafif parmak arası boşluklarına da oturacak, koyu renkli birşey arıyor. 

kullanılan çeliğin türünü nasıl belirlersin bilmiyorum, katana'da kullanılan çeliklerin bir sertifika'sı filan vardır sanırım. 

ama kalitesini Mıknatıs ile denetleyebilirsin: Demir fazlaysa mıknatıs tutar, bu iyi olmaz heralde. 

keskinliğini de, kağıdı dikine keserek denetleyebilirsin. 

aslında, @EmirTutgun anlatsa da öğrensek. ``, )

RitmFarbRacourci tarafından 18/Kas/20 05:43 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bence de gayet güzel, ama biraz parlak.

bence senin arkadaş biraz iri biri, elinin içindeki boşluğu alacak, sapının bir kenarı hafif parmak arası boşluklarına da oturacak, koyu renkli birşey arıyor. 

kullanılan çeliğin türünü nasıl belirlersin bilmiyorum, katana'da kullanılan çeliklerin bir sertifika'sı filan vardır sanırım. 

ama kalitesini Mıknatıs ile denetleyebilirsin: Demir fazlaysa mıknatıs tutar, bu iyi olmaz heralde. 

keskinliğini de, kağıdı dikine keserek denetleyebilirsin. 

cok iri degil ama elleri büyük :) dedigin mantikli ama.. 

katana falan hocam bunlar cok baska konular :) MTECH USA nin baya cesit bicagi var onlardan sectirecegim büyük ihtimal. Zevk meselesi.. Ben üsttekini begendim hatta kirmizisi daha güzel

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

... 

cok iri degil ama elleri büyük :) dedigin mantikli ama.. 

katana falan hocam bunlar cok baska konular :) MTECH USA nin baya cesit bicagi var onlardan sectirecegim büyük ihtimal. Zevk meselesi.. Ben üsttekini begendim hatta kirmizisi daha güzel

Katana dedim ama şundan ".. Düzgün bir sey alayim, yarin öbür gün kirilmasin, ya da kesmemezlik yapmasin. Bu arkadasin findik bahceleri falan var. Cakiyi nerede ne amacla kullanil bilmem ama köyde kullanacak bi seyler istiyor.." dolayı.

Kullanılan çeliklerin kalitesi de bıçağın körelmesini engeller, heralde diye düşündüm.

En büyük Çelik tüketicisi abd de, muhtemelen üreticisi'dir de aynı zamanda.  bir ara Hintli birinin de adı geçiyordu, archelor-mittal mıydı neydi, dünyadaki tekel'lerden biriydi. büyük mücâdele'ler var bu konuda da. 

@EmirHanTutgun anlatsa da öğrensek. ``, }

~@~

haricen, dikkat çekmesini de istememiş olabilir. malum, nâzar. 

çeliğin rengi de kalitesini belirliyor mudur acaba, soru olarak kalsın. yada boyar maddeleri çeliğin hamuruna ekleyebiliyorlar mıdır, yada sonradan elektron kaplama filan mı yapıyorlar?

RitmFarbRacourci tarafından 18/Kas/20 05:46 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

kredi kartı şeklinde olan çakılardan arıyorum. bazı sitelerde var ama yorumlar çok kötü dandik şeyler satıyorlar.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

Tamamını okumadım,  ama özellikle şu link'i ;  https://eksisozluk.com/bicak-uretiminde-kullanilan-celik-turleri--5462646

buraya bırakayım.

bir de bunu ; https://eksisozluk.com/bicak-alirken-dikkat-edilmesi-gereken-noktalar--5311695

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Prometheus bunu yazdı
    emirhantutgun bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    manitanıza verilecek en güzel hediye çakıdır. ona bir çakı verin hayatı boyunca unutamasın. en güzel çakılar için ise : https://www.instagram.com/sinekcraft

kılıflar ne kadar ?

hesap benim değil sorman lazım birebir. galiba satış sayfası da vardı veya açacaktı. sonradan bakıp yazıcam. 

web sitesi : https://www.sinekcraft.com/ site daha hazır değilmiş ama sitede etsy satış linki var. fakat yurtdışı çalışıyormuş genelde o yüzden etsy fiyatları dolar cinsinden. bence instagramdan ulaşın hem tl fiyat alırsınız hem daha uygun olur hem de özel isteklerinizi belirtirsiniz. https://www.instagram.com/sinekcraft

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Ben bu urunu kullaniyorum. Cok memnunum.

https://www.buckknives.com/product/112-ranger-pro-knife/0112BKS5-B/

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    emirhantutgun bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    manitanıza verilecek en güzel hediye çakıdır. ona bir çakı verin hayatı boyunca unutamasın. en güzel çakılar için ise : https://www.instagram.com/sinekcraft

kılıflar ne kadar ?

hesap benim değil sorman lazım birebir. galiba satış sayfası da vardı veya açacaktı. sonradan bakıp yazıcam. 

müridlerden amele nin sayfasıdır

kendisine ulaşabilirsin

Toplam Hit: 4202 Toplam Mesaj: 30
cep çakısı çakı