folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !

Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Üstüne Che'nin t-shirtini giyip Che adlı insanı kendi atasından daha cok seven bilincsiz şahsiyetler.

Bu tipler genellikle msn avatarlarına,t-shirtlerine ve resim koyulabilecek her yere Che'nin resmini koyarlar.Ve tek bir sloganları vardır " Kahrolsun Faşizm ! " .Yani adamı durdursan bilader faşizm nedir desen sana tek kelimeyle ırkclık der başka bişey bilmez acıklayamaz.

Adamın vatanını Atatürk kurtarır ama adam Che'nin rozetini takar Che'nin posterlerini asar.Türklüğünden utanır,cünkü çok isyankar ve güclü oldugu için kendini Türk sınıfına sokamaz.Böle gereksiz insanlara harbi kıl oluyorum.Adama  Türkiye Cumhuriyetinde cumhurbaskanlıgı yapmıs kisileri say desen sayamaz ama Chenin hayatını ezbere bilir.Yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan özenti komunistlere kıl oluyorum diyorsan buyur.

Ahanda feysbuk grubumuz  http://www.facebook.com/group.php?gid=74302121832&ref=ts

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Kardeşim sana tam destek kıl oluyorum bir arkadaş var yok che yok stalin yok eşitlik özgürlük lan tamam bizde biliyoruz  anladık senin görüşün bu ne var o t-şörtleri veya rozetleri takıyon pazarda Atatürk'ün imzalı t-şörtlerini bedavaya veriyorlar ....:@

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Yaw deLi oLuorm böLe hipneLere heLe İzmir'de oLanLar biLir aLsancak/Sevinç Pastanesi önünde koLunda che dövmesi üstünde che kazağı-tshirt'ü uzun saç sakaL doLaşanLar-bekLeşenLer oLur..

İzmir'de çoğu yerde Atatürk resimLi-imzaLı baskıLı tshirt'Ler bedava dağıtıLırken,Hemen hemen her dövmecide de İzmir dışında oLsun farketmez Atatürk İmzasının dövmesi bedava yapıLırken bu totoşLarın neden che'ye iLah gibi taptıkLarını anLamış değiLim??

Devrim'mi istiyorsun? Barışmı? Lan zaten hepsini Atatürk zamanında yapmış sağLamış,Atatürk'ün yaptıkLarıyLa Che'nin ki boy öLçüşür mü? veya che'yi Atatürkten daha fazLa sevmene neden oLur mu anLamış değiLim ..

Kısacası herşey özentiLik yani bak ben komünistim, -bak bende che'yi seviorm hadi hede hödö yapaLım, -bak biz şurda topLanıp hede dioruz sende geL hödö de,hadi hep birLikte hedere çavbeLLa hödörö çavbeLLa poff özenti gençLik işte geLeceğin sahte devrimciLeri yetişiyor..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaw deLi oLuorm böLe hipneLere heLe İzmir'de oLanLar biLir aLsancak/Sevinç Pastanesi önünde koLunda che dövmesi üstünde che kazağı-tshirt'ü uzun saç sakaL doLaşanLar-bekLeşenLer oLur..

İzmir'de çoğu yerde Atatürk resimLi-imzaLı baskıLı tshirt'Ler bedava dağıtıLırken,Hemen hemen her dövmecide de İzmir dışında oLsun farketmez Atatürk İmzasının dövmesi bedava yapıLırken bu totoşLarın neden che'ye iLah gibi taptıkLarını anLamış değiLim??

Devrim'mi istiyorsun? Barışmı? Lan zaten hepsini Atatürk zamanında yapmış sağLamış,Atatürk'ün yaptıkLarıyLa Che'nin ki boy öLçüşür mü? veya che'yi Atatürkten daha fazLa sevmene neden oLur mu anLamış değiLim ..

Kısacası herşey özentiLik yani bak ben komünistim, -bak bende che'yi seviorm hadi hede hödö yapaLım, -bak biz şurda topLanıp hede dioruz sende geL hödö de,hadi hep birLikte hedere çavbeLLa hödörö çavbeLLa poff özenti gençLik işte geLeceğin sahte devrimciLeri yetişiyor..

Lafı oraya buraya çekmeye gerek yok...Kimi insanlar gerçekten çok abartıyorlar,Özentilik var kimi insanlarda çünkü;Devrimci ruh kendilerine çekici geliyor ama bir türlü Devrimci ruhu kendilerinde şiddetle hissedemiyorlar..Hissedemedikleri için ve dışarıdan devrimci gibi görünmek için bu tip yollara başvuruyorlar..

Hiç doğru bulmuyorum bende bu tip hareketleri...Çünkü bazı değerleri reklam aleti yapmak o değerlerin kirlenmesine yol açıyor..

Kimi zaman bazı şeylerin içten,Samimi yaşanması gerektiğini bilmiyorlar..Diyeceğim şu ki;

Devrim falan istediği yok o arkadaşların...Sadece karizma puanlarını(!) arttırmaya çalışıyorlar ve bunu yaparken düşdükleri ezik durumun farkında değiller...

Gerçek devrimci giydikleriyle değil: Hal,Hareket,Tavır vs. şekilde gösterir kendisini..100 kişinin arasında konuşurken zaten anlar insanlar gerçek devrimci ruhunu taşıyan insanları.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

s3rs3ri bunu yazdı:
    lord senin bilen biliyor bu aciklamayi yapmana gerek olmadigi kanaatindeyim

ya o kişilerin devrimci olduğunu varsayıp arkadaşlar devrim falan yalan gibisinden yazmışlar o yüzden yazdım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Yaw biraz akıllı olun  bu siyasal görüş ortaya çıktığından beri gerçekleşmemiş bırak ben işin orasında deyilim sizin annanız babanız Atatürk sayesinde şuan yaşıyorlar ve barınıyorlar gidipte bu ülkenin topraklarında che'nin t-şörtünü giymek çok mu doğru o che dediğin adam çok mu ordular yönetmiş çok mu savaşlar yapmış bırak ya bunları yazmam bile ayıp yok yaaa !!!!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    bilmiyorlarkı o gıydıklerı che tsortu sayesınde bırılerı mılyarder oluyor :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Davos bunu yazdı:

Yaw biraz akıllı olun  bu siyasal görüş ortaya çıktığından beri gerçekleşmemiş bırak ben işin orasında deyilim sizin annanız babanız Atatürk sayesinde şuan yaşıyorlar ve barınıyorlar gidipte bu ülkenin topraklarında che'nin t-şörtünü giymek çok mu doğru o che dediğin adam çok mu ordular yönetmiş çok mu savaşlar yapmış bırak ya bunları yazmam bile ayıp yok yaaa !!!!!

Sen Davos'dan kalmasın sanırım hocam..

Devrimlere laf atacağınız konu bu konu değil! şuan ortada ezik özentilerden bahsedilen bir konu var görmüyormusun?

Ve başlık şu şekilde "Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !"

ama şu şekilde olsaydı devrimcilere laf atabilirdin; "Komunistlere Kıl Olanlar !"

Konunun başlığına göre yorum yaparsan(ız) ne ben nede başka bir mürid kırılır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

komunistin çakmasına

herşeyin çakmasına

komünistin hertürlüsüne

kıl olurum..derecelendirecek olursak

1.çakma komunist

2.komunistin hertürlüsüne

3.herşeyin çakmasına ( çakma mallar daha ucuz oluyor:|) bu guruba adımı bende yazarım. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoxiouS
    NoxiouS's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Adama  Türkiye Cumhuriyetinde cumhurbaskanlıgı yapmıs kisileri say desen sayamaz ama Chenin hayatını ezbere bilir.

Onuda bilmez ya :))) Çok devrimci geçinen arkadaşlardan biriyle muhabbet edioduk konusu açıldı,adam daha che'nin meslegini bile bilmiyor ama her yerinde Che resmi :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

motorize kurye diye biliyorum aslı varmı:p

şaka bir yana adamın kişiliğine saygısızlık etmek istemem ama şu güzelim Atam dururken nice kahraman Türk büyüklerimiz dururken o adamı lider olarak görenlerin kişiliklerine saygısızlık yapmak isterdim ama kişiliğime ters..ha madem bi siyasi görüşün var savunduğun doğru düzgün savun 10 liralık bi tişörtle siyaset yapılmaz

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 5476 Toplam Mesaj: 33