Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
NoxiouS bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Onuda bilmez ya :))) Çok devrimci geçinen arkadaşlardan biriyle muhabbet edioduk konusu açıldı,adam daha che'nin meslegini bile bilmiyor ama her yerinde Che resmi :)
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti'n de Cumhurbaşkanlığı yapmış kişileri ya da Che'nin mesleğini bilmek mi bilgelik?
-----------------------------Daii benim orda kastettiğim yani daha evindeki pirinci bilmeden komşunun pirincini saymaya gitmektir.Yani adam daha kendi özündeki kişileri bilmiyor ama Cheyi biliyor anlamında söledim.
-
''Bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır.''
Bütün insanların savunduğu ortak bir görüş ya da düşünce yoktur, senin düşüncen, bir başkasında ya da kendi nazarında zıtlık ifade edebilir. Bu zıtlığı eğer farklı otoriteleri baz alarak değerlendiriyorsan, sorun karşı tarafın bilgisizliğinden değil, senin olaylara bakış açından kaynaklanır.
-
facebook ta bana grup teklifleri atmayın
bana grup teklifi atanları siliyorm
diyen biri böyle gereksiz bir grup açıyor ve üstüne üstlük davet gönderiyor :S skandal gibi olay . -
Okulda çok sağlam devrimci arkadaşlarım wardı adamlar Anaolu içerdi. marlboro içip lıves giyen ve solcuyum die ortalıkta gezinen orasından burasından che baskılarını eksik etmeyen herkesi tahribat s.ksn..
-
orgimaespect bunu yazdı:
-----------------------------Öle dediğim doğru ama listemden siliyorum demedim kimseyi .Bu arada seni tanıyamadım :S
-
yaw ne tartışıyorsunuz anlamıyorum ki
SAVAŞMAYIN, SEVİŞİN!!!
-
yeterki çakma olsun kıl olurum
komünist faşist farketmez... -
konuyu nereden nereye getirmişsiniz...Bu konuda üstünüze yok :)
-
Atsız'ın bi sözü geldi aklıma :)
Milliyetçilik, Arjantinli maceracı serseri Guevera için zırlayıpda ; Türk kahramanı Osman Batur'a gelince susmak değildir...
-
Düşündüğünü sittin senedir yapamadan adamlar zaten çakmadır
Burda yola çıkarak alayına kılım