Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...
-
Haybeye sınava girdik. Zaten genel kültürü yapamıyordum, şu sorular bana dün gelseydi 90ı patlatırdık.
-
beyaz kalemin pdf inin ozelliklerine bakınca bugun saat 17 bilmem kacta olusturuldugu gorunuyor ıyıde bu adamlar bu soruları nerden aldı ozaman soruları ezberlemedıklerıne gore bırı sınavdan sonra bunlara sızdırmıs olmalı
-
Ben Kpss bel bağlama olayına sıcak bakmıyorum, her sene aynı şey. Hadi çektiren çektiriyorda çeken niye çekiyor onu anlamıyorum. Kopya/torpil vs. ile yerleşen insanda hiç mi onur olmaz arkadaş, bu hak hırsızlarının inançları da mı önlerine geçemez? Bir insan memuriyetlik için bu kadar küçülüyorsa insan değildir, kısaca OROSPU ÇOCUĞU'dur.
-
o değilde
karşı bi hükümet başa gelince bu hıyarları nasıl temizleyecekler merak ediyorum... -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------o değilde
karşı bi hükümet başa gelince bu hıyarları nasıl temizleyecekler merak ediyorum...
-----------------------------bekleyip görecez :))) tabi gelecek secimlerde yine iktidar da olmazlarsa :)))))
-
kut bunu yazdı:
-----------------------------Ben Kpss bel bağlama olayına sıcak bakmıyorum, her sene aynı şey. Hadi çektiren çektiriyorda çeken niye çekiyor onu anlamıyorum. Kopya/torpil vs. ile yerleşen insanda hiç mi onur olmaz arkadaş, bu hak hırsızlarının inançları da mı önlerine geçemez? Bir insan memuriyetlik için bu kadar küçülüyorsa insan değildir, kısaca OROSPU ÇOCUĞU'dur.
----------------------------- -
telos00 bunu yazdı:
-----------------------------c0der bunu yazdı:
-----------------------------o değilde
karşı bi hükümet başa gelince bu hıyarları nasıl temizleyecekler merak ediyorum...
-----------------------------bekleyip görecez :))) tabi gelecek secimlerde yine iktidar da olmazlarsa :)))))
-----------------------------
hiçbir hükümet sonsuz değilki gelip geçer
tarih tekrar ediyor
bi öbürü sikiyor bi diğeri sikiyor :)
böyle devam etçekte zor iş tabii temizleme mevzu :) -
Sınava girmedim ama bir soru sormak istiyorum..
Normalde bu tarz sınav denemeleri yapan firmalar da ösym nin sorularını sınav sonrasında yayınlıyorlar diye biliyorum. Eğer sorular bire bir aynı ise ösym soruları bu kurumlara sınav bitişinde dağıtmış olamaz mı? Eğer bu http://www.beyazkalem.com.tr/images/2012_beyazkalem_kpss_genel_kultur.pdf linktki soru kitapçığı sınavdan önceki denemelerde zaten var ise suçtur. Ama sınav sonrası ösym den alınmış ve kendileri öyle yayınlamışsa ayrı bir şeydir?
Yani beyazkalem firmasının deneme testlrinde böyle bir kitapçığı gören var mı?
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------.....
Yani beyazkalem firmasının deneme testlrinde böyle bir kitapçığı gören var mı?
-----------------------------İşte ben de bunu merak ediyorum milleti galeyana getirmek için oluşturulmuş bir provakasyona ön ayak olmayalım bilmeden...
-
buraya baktım da farklı sorularda yayınlanıyor cevaplarıyla.. ilginç işler de dönüyor olabilir
http://www.2013mersin.net/7-temmuz-2012-kpss-genel-yetenek-genel-kultur-sorulari-ve-cevaplari.html
eğer bir hırsızlık olmuşsa yazık emek edenlere.. Ama gerekli şekilde protesto yapılması gerek. Tabii öncelikle durumu iyi tahlil etmek lazım..