folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...

Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:
    -----------------------------

kabadayi09 bunu yazdı:

KPSS Sorularının çalındığının kanıtıdır.
    Bugün sabah 5'ten itibaren Bugünkü KPSS'de çıkan Nato zirvesi ile ilgili soru binlerce kez Googleda aranmıştır. Sitemizin istatistiklerine baktığımızda şaşkınlıktan kendimizi alamadık. 1 gün önce böyle bir aramanın Googleda hiç yapılmadığı ya da 3-5 arama yapıldığı halde bugün sabahın erken saatlerinde defalarca aranması sınav sorularının çalındığının kanıtıdır. Bu sınav kesinlikle iptal edilmelidir, aksi takdirde yüz binlerce gencimizin hakkı yenmiş olacaktır.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=472113516152140&set=a.366289560067870.97106.148312201865608&type=1&theater

son durum bu arkadaşlar face de gördüm 

ben o foto da birşey göremiyorum birader .... o sayfanın resmini çekinceye kadar linkini veresydi de bizde baksaydık yaa... nerden bilelim biri bizi galeyana getirmediğini...

O fotografta ne gözüküyor ya benmi göremiyorum... Adamlar o kadar düzenek kurup soruları çalacak cevapları googleden arayacaklar Bırakın ya... Bunlar yüzünden asıl görünmesi gerekenler dikkat edilmiyor.. Bilgi kirliliği bu olsa

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

kardes olur öyle şeyler onlar düşünsün bu iş hak yeme işi sonucta çalışıp kazanacaksın artık böyle baglantın yoksa cagre yok

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

sokayım böyle sınava..soruları hazırlayanların yeni taktiği türkçeyle beyin amcıklanması yaptırıp sonraki testlerde sıçırtmak.aferin çok güzel işliyor aq 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

zorbaa bunu yazdı:

kopya işini ilk dicle gündeme getirdi.Adamlar yapmış olsa niye haber sitelerinden yayınlasınlar.Olayı kck ya yıkacaklar cemaat yine alnı ak bir şekilde ortada dolanacak

ne kck imiş arkadaş,her şeyin altından çıkabilir hale getirilmiş.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

zorbaa bunu yazdı:

kopya işini ilk dicle gündeme getirdi.Adamlar yapmış olsa niye haber sitelerinden yayınlasınlar.Olayı kck ya yıkacaklar cemaat yine alnı ak bir şekilde ortada dolanacak

belkide kck ya yıkılmasın diye böyle bi yol izlendi cemaate çakmak için, millet der heh bunlar zaten kck yanlısıydı kck yaptıysa niye yayınlasınlar

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

KPSS Sorularının çalındığının kanıtıdır.
    Bugün sabah 5'ten itibaren Bugünkü KPSS'de çıkan Nato zirvesi ile ilgili soru binlerce kez Googleda aranmıştır. Sitemizin istatistiklerine baktığımızda şaşkınlıktan kendimizi alamadık. 1 gün önce böyle bir aramanın Googleda hiç yapılmadığı ya da 3-5 arama yapıldığı halde bugün sabahın erken saatlerinde defalarca aranması sınav sorularının çalındığının kanıtıdır. Bu sınav kesinlikle iptal edilmelidir, aksi takdirde yüz binlerce gencimizin hakkı yenmiş olacaktır.

Çalınıp çalınmadığını bilmiyorum ama senin bu yukarda söylediğin yanlış.

googlede sabah 5 te binlerce kez arandığını nasıl biliyorsun hacım sorması ayip kanıtlarmısın, yoksa biyerindenmi uyduruyorsun?

muhtemelen bilmiyorsun ama Ben sana gösteriyim nasıl arandığını:

ilk önce buraya bak:

http://www.google.com/trends/?q=nato 

sonrada buraya bak:

http://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal

Bunlar googlenin sunabildiği en ayrıntılı kelime press sonuçları. hani nerde sabah 5 falan? Biraz destekli salla istersen.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben olayı çözdüm gibi kendimce.. bu pkk yandaşı ajans bazı adamlar tutup sınava sokmuş, soruları hafızalarına aldırtmış ve erken çıkmıştır, ondan sonra bunları

bilgisayara geçirip çıktılarını alıp fotkopisini çekmişler.. ondan sonra scanner de taratıp internete vrmişler.. bundan sonra o beyaz zambak mı ne o yayın evi bunları

tekrar güzelce yazarak sitelerine koymuşlardır.. 

bu ajansn yaptığı iş ortalığı karıştırmak bence, güzel bir oyuna benziyor... çünkü sorular ilk o ajanstan çıktı, içeride fotoğraf çekmek imkansız bildiğim kadarıyla

cihazlar ellerinden alınıyor zaten ösym den gelen açıklamada da türkçe diye bir dersin olmadığı ama o fotokopide türkçe yazılmış.. şahsi kanaatim daha önce olan

ya da olması muhtemel kopya olaylarının etkisini kullanarak ortalığı karıştırmak, kargaşa çıkarmak.. tabii yanılyor olabilirim ama biraz düşününce bu yola çıktım

not: bunlar şahsi fikrim, yanılıyor olabilirim de :) ekstra bir bilgim yok.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

hemen cemaate çökmeye çalışmayın...

http://www.diclehaber.com/1  haberi PKK yandaşlığıyla bilinen haber ajansı servis ediyor ülkeyi bölmekten başka amacı olmayan bu insanların yapmak istedikleride bu.

yorumlara bakıyorum herkez de bi güvensizlik herkez de bi korku havası herkezde bi ümitsizlik zaten bu adamlar bunlardan besleniyor arkadaşlar...

ortaya bi haber atıyorlar sınavda madur olmuş sınavı kötü geçmiş tüm adaylar bu hebere sarılıyor, biraz da mimlenmiş bi sınav sistemimiz olunca olaylar törör odaklarının istediği gibi gelişiyor onların haber yaptığı gibi seyir alıyor işin ucu cemaate bağlanıyor...

bu kadar basit dolduruşlara gelmeyin arkadaşlar, önceden bu ülkede ne olursa amerika yaptı denirdi şimdi ise ülkede ne olursa cemaate sarılıyoruz. 

adamın tuttuğu takım şike yaptıysa işin ucu cemaate dokundu sorular çalındı işin ucu cemaate dokundu data yayın evi soruları yayınlamış işin ucu nda cemaat var 

bu kadar basitçe araştırmadan düşünmeden konuşmayalım...

http://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8#hl=tr&sclient=psy-ab&q=s%C4%B1nav+kck+operasyonu&oq=s%C4%B1nav+kck+operasyonu&gs_l=hp.3..33i21.4618.19299.0.19442.33.25.6.2.2.1.1212.6107.0j17j2j1j1j0j1j1.23.0...0.0.Z6glx8Gucz0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=9a9aeca96d65a7ee&biw=1360&bih=643

bu tarz haberlere niye itibar etmiyorsunuz da PKK yandaşı KCK yandaşı bi haber sitesinin heberine inanıyorsunuz...

peki o sorular da neyin nesi... ülkenin heryerinde sınav yapılıyor yapılan bu sınavlarda ki güvenlik önlemleri her yerde aynımı tabikide değil bu işi tezgahlayan kişiler çok baitçe bunun fotosunu çekip sonrada sanki deneme sınavı, sanki cemaat soruları önceden öğrencilere çalışma sorusu şeklinde vermiş gibi, göstermek için bilgisayarda yazıp servis ediyorlar... bu soruların öğrenci değil sınav görevlisi bile fotosunu çekebilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

adamlar soruların seçenek sıralarını bile akıllarında tutmuşlar be ne hafıza 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:

adamlar soruların seçenek sıralarını bile akıllarında tutmuşlar be ne hafıza 

hayır adamlar seçenek sıralarını hafızada tutamaz çünkü seçenek sıraları kitapçıklarda farklıydı bende sınava girdim data yayınların seçenek sıraları farklı

Toplam Hit: 11752 Toplam Mesaj: 88