(Ç)Alıntı Sitenin Suçu ?
-
ben bi siteden (ç)alıntı yapıp kendi siteme o (ç)alıntı videoları eklicem. site çok ünlü bi site deil ama ziyaretçisi çok üyelik fln olmicak öyle .. sadece videoları koyucam. şimdi bunun suç durumu ne adam beni şikayet etse ne olur ? bunları öğrenmk istiorum ona göre karar vericemde :D
-
bi bok olmaz beğendim koydum dersin.
-
çaldığın videoları o site kendisi mi üretiyo? büyük ihtimalle hayır, o da başkasından çalıo. youtube dan çalcam deme sakın xD
-
la dert ettiğin şeye bak bi boq olmaz istedigin siteden çal ..
başın belaya girerse pm att Hallederizz -
oo valla iyi :D
adam kendisi yapıo videoları yha utube'den deiL :D şimd başlıorum çalmaya snra başım belaya girinc beni unutma beni ha by_gizemli
-
kardeş ben her zaman tbt'deyim beni bulabilirsinnn..
youtubeden videolarım varr istersen hepsini alabilirsinn..
http://www.youtube.com/Midyatteam al hepsini ÇaL :))) -
(Ç)alntı yapabilirsin :) kim uğraşcak seni bilişim suçlarına veripte bir dünya teminat parası yatırıpta izini sürdürcek :)
-
ya adam rahatsız olsa da önce mail atar sana kaldır pls diye, direk mahkeme fln olmaz heralde :) bi de şu sitenin adresini pm den atsana güzel şeyler warsa ben de çaliim :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
ya adam rahatsız olsa da önce mail atar sana kaldır pls diye, direk mahkeme fln olmaz heralde :) bi de şu sitenin adresini pm den atsana güzel şeyler warsa ben de çaliim :D
Hakket ha, Adresi alak yahu Tek Çalan Senmisinki Birader, Hem Suç ortakların çok olursa Sana bişeycik de edemez, Ne bilsin sen ben yada kim kimlerdir. puahahaha :)Hade Takipteyim linki ver bi bakam. :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
yok yok öle o kdr ii deiL yha :D -
break_31 bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
yok yok öle o kdr ii deiL yha :D
Ammada Cimri Hırsızmışsın, birader İyi olmasın merak ettik bizler le paylaşmak istemiyormusun. ?
Toplam Hit: 2319 Toplam Mesaj: 20