(Ç)Alıntı Sitenin Suçu ?
-
herkes merklandı yaf :D estğfrllah nie istemiyimki :P ders videoları (konu anlatımı,soru çözümü vs.)
by Cimri_Hırsız_bReaK :D ehuehu
-
break_31 bunu yazdı:
-----------------------------herkes merklandı yaf :D estğfrllah nie istemiyimki :P ders videoları (konu anlatımı,soru çözümü vs.)
by Cimri_Hırsız_bReaK :D ehuehu
-----------------------------
Break Break By_CimriHırsız kardeş annadık tamam, ama linkleri yinede merak ediyok, linki sallarmısın break. Tamam. -
Tek link yha inş. projemi kimse (ç)almazz tamam.. :( www.ekolhoca.com
-
anaa bu siteyi çok duymuştum, herif taşşak bi şekilde anlatıo diolardı, yannız bişi diyim bu sitedeki vidyoları çalarsan sıçarlar ağzına :D ama direk link verebilirsin, ya da rapide atabilirsin..
-
Fetullahçıların dersanesindeki geometri hocam .. dersi bok gibi anlatıo ama videoların adamıymış meğersem :D link veremem yha o zamn anlamı kalmaz ne olur peki bilişim suçundan yırtarız herald trkiede :D .. hosta yanlış isim fln versem nysede reklamlardan para söz konusu olunc bankada yakalanırm dimi?
-
mahkeme kararıyla tum tbt olarak böye guxzıde konu actıgın ıcın senı tebrık ederız :D
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
mahkeme kararıyla tum tbt olarak böye guxzıde konu actıgın ıcın senı tebrık ederız :D
Gözünü seviyim yapma yha .. paraya ihtiyacım var :D -
abi alakası warmı bilmiyorumda aklıma geldi yazayım
bi ara tbtde ismini vermeyim bi sitenin scripti veriliyodu bi host sitesinin,
aynı gun hepsiburada.com da kampanya warmış, ücretsiz ve sınırsız listeleme warmış,
bnde dedim bi deneyim şu scripteri satmayı falan diye , koydum siteye ,15-20 tane ilan werdiim
bi baktım birileri teklif vermiş, süresi bitincede ödemeyi de yaptılar, bende verdim adamlara scriptleri
ardından bigun bi msj geldi gittigidiyordan
ben ***..com un genel mudur bilmem ne , aleyhinizde şişli mahkemesinde bilmem kaç nolu davayla başvurdum falan filan die uzun bi yazı
altıanda iyi gunler yazmış:D
ben tabi bi tırstım direk kapattım ilanlari, hesabımı sildirdim falan filan , kısacası baya bi tırsmıştım ama bişey olmadı
paralarıda alamamıştım :)
ama iyiki almamışım diyorum
sende dikkat et sonunda göt olma
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------abi alakası warmı bilmiyorumda aklıma geldi yazayım
bi ara tbtde ismini vermeyim bi sitenin scripti veriliyodu bi host sitesinin,
aynı gun hepsiburada.com da kampanya warmış, ücretsiz ve sınırsız listeleme warmış,
bnde dedim bi deneyim şu scripteri satmayı falan diye , koydum siteye ,15-20 tane ilan werdiim
bi baktım birileri teklif vermiş, süresi bitincede ödemeyi de yaptılar, bende verdim adamlara scriptleri
ardından bigun bi msj geldi gittigidiyordan
ben ***..com un genel mudur bilmem ne , aleyhinizde şişli mahkemesinde bilmem kaç nolu davayla başvurdum falan filan die uzun bi yazı
altıanda iyi gunler yazmış:D
ben tabi bi tırstım direk kapattım ilanlari, hesabımı sildirdim falan filan , kısacası baya bi tırsmıştım ama bişey olmadı
paralarıda alamamıştım :)
ama iyiki almamışım diyorum
sende dikkat et sonunda göt olma
-----------------------------HE DOSTUM BEND ONDAN KORKUYORM İŞDE