Çalıntıysa Ne Olur ?
-
SpoofU bunu yazdı:
Nasıl bulacaklar hacım?
-----------------------------mac adresi bilinen pc den foruma yazdığın yazdıdan takibe alındığını düşün forum yöneticisine başvurulur ki forum senin ip adresini ve yazdığın yaznın tarihini tutar ve bu bilgiler elegeçirilir,belirlenen ip in hangi serveris sağlayıcıya ait olduğu belirlenir,hangi saatde bu ip den hangi telefon numarasından bağlanıldığı bulunur ve türk telekom gibi kurumlardan evinin yeri çukkadan bulunur bunu yapan sosyal ilişki yollarından herhangi biride olabilir
-
internete girme olsun bitsin.. Yoksa çok kolay enselerler şikayet warsa..
-
herkes macden bahsetmiş mac adresş değiştiriliyo benim bildiğim? herşeyini crackla al sana daş gibi mac ama günah la :F
-
macos açık kaynak kodlu değil heralde içinde seri numaraları yollayan bi sistem varsa evi terket bence
-
macosx kurarim bende :D macos yolluyorsa macosx yollamiyrdur cunku toshiba laptop ta mac kullaniyorm :) isin acikcasi alma konusunda ciddiyim fakat hala kafam karisik. net e wi-fi den girersem nolur baskasinin baglantisindan ? o zmn tahminmce bulamazlar ? cewremdede cok sifresiz ag var :)
-
kaça alıcaksın?
-
muhder bunu yazdı:
-----------------------------
günah olur
en güzel cevap :) -
cia daha ucuzami vericen :) ben para vermicem 200 liralik bi is yaptim kendilerine karsiliginda onu alip vericekler.
-
hocam parçalarını al sat :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Çok kolay bulunur, senide alırlar emniyete, eğer kendini aklarsan sadece macbook u elinden alırlar.
Msn e gel.
Nasıl bulacaklar hacım?
-----------------------------En basiti, girilen laptobun mac adresi bellidir. Çalındıktan sonra, ilk girildiği yerdeki ip adresinden, nereden girdiği belirlenir. Bunuda emniyet telekomdan öğrenir.
Bu yöntemlerden birisi...
Telekom kendi internet servisini kullanan bir laptopun mac adresini görebiliyor mu? Benim makinamda herhangi bir işlem çalıştırmayan bir web sitesi mac adresimi nasıl görür?