Çalışırken Atıştırmalık Ne Tercih Edersiniz ?
-
ulan bi beceremedim şu atıştırmalık işini insan gibi 5-10 dakkada bir ağzına küçük bir parça gofret at sakin sakin ye di mi yok önümde duranın tamamını bitirmeden hayatta ders mers çalışamam
-
arkadaşların atıştırmalarından kullanmakla birlikte bu aralar geniş ağızlı bardakta ülker petibörü 2 li şekilde kırmadan batırarak yiyorum
-
Su ve kahve dışında atıştırmıyorum.
-
keşke çalışsam atıştırmalık sey zaten bulurum :L
-
su ve meyve
-
Atıştırma yok hocam. Çalışmaya başlamadan önce adana dürümü gömüyosun olay bitiyor. Benim izlediğim yol bu :D
-
Piratebay bunu yazdı
Atıştırma yok hocam. Çalışmaya başlamadan önce adana dürümü gömüyosun olay bitiyor. Benim izlediğim yol bu :D
Hocam ban mı istiyon ya bu saatte atılır mı bu foto ya ,)
-
Lotus bunu yazdı
ulan bi beceremedim şu atıştırmalık işini insan gibi 5-10 dakkada bir ağzına küçük bir parça gofret at sakin sakin ye di mi yok önümde duranın tamamını bitirmeden hayatta ders mers çalışamam
aynen ben de öyleyim. o atıstırdıgım ne ise bitmeden önümdeki ise odaklanamıyorum ak.
-
hocam bu konuyu görüp ders çalışayım diye şu torkunun ufak ufak gofretlerinden aldım tabakla mutfaktan çıktım babam bişey anlatmaya başladı o ara gofreti yedim döndüm ders çalışmadan facebookta takılmışım baya bi süre atıştırmış oldum tabi :D
-
acılı soslu fıstık