Çalıştırdığınız Elemanın Dürüstlüğü
-
THT2005 bunu yazdıCitizen bunu yazdıGorunen bi yere 50 lira birak
bende bunu diyecektim.köylümüsünüz ? buı devirde böyle birşey varmı ? ozaman ben dürüstün allahıyım 50 değil bir tomar bıraksan bile gider söylerim adama
-
wordros bunu yazdı
yalancı kamera bi önlem olabilir. denemek için arkadaşın dediği gibi yada en mantıklısı 1-2 saat yok ol bi iki müşteri yolla yakınında olsa fark etmez çalıyorsa ondanda çalıcaktır :) denemekte hayır var :)
yalancı kamera bi işe yaramaz ki mantıklı düşünürsen adam aynı firmada çalışıyor kameranın çalışıp çalışmayacağını veriyi nereye sakladığı gibi bilgileri bilmiyosa zaten boşa çalışıyodur :D okadar saçma düşünce olamaz
-
Kör nokta bırakmıcak şekilde kamera döşüceksin dükkana.
Şüphelendiğin zaman oturucaksın izliceksin kayıtları.
-
içinde varsa her türlü çalar hocam şuanki çalıştıgım yerde stajer olarak 330 alıyorum bana sunucu odasının anahtarını emanet ettiler odada en az 500 bin Tl lik malzeme vardır her gün ufaktan bişeyler götürsem kimsenin ruhu duymaz
-
Wine bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıCitizen bunu yazdıGorunen bi yere 50 lira birak
bende bunu diyecektim.köylümüsünüz ? buı devirde böyle birşey varmı ? ozaman ben dürüstün allahıyım 50 değil bir tomar bıraksan bile gider söylerim adama
Evet köylüyüm ne var ? Köylü olunca geri kafalı mı olunuyor ?
-
Stok takibi yaparak ve ürünleri sayıp elemana teslim ederek bunu önlersin şirket bütün malı bana teslim fişi ile gelir sayar teslim alırım zaten stok takipte bana teslim görünüyor çıkartırkende ben teslim tutanağı yazıp çıkış yapıyorum benden önce 100 milyarlık kablo çalınmış ben allaha şükür birtek civata kayıp olmadı.şunu unutma güvenmek kontrol etmeye mani değildir.
-
uzun süre yoksan kesin çalar! tecrübeyle sabit
yıllarca yanımızda çalışan bi lavuğa yüklü miltarda para vermiştik bankaya yatırması için yolda gasp ettiler gibi yalanlarla üzerini parçalamış halde geri dönmüştü parayı akrabasına verip akrabası kayıplara karışmıştı biz yalanını hemen anladık tabii poliste sorgusunda yalanını çıkardı biz lavuğu tokatlarken babası evini arabasını satıp ertesi gün parayı bize ödemişti hatta gazeteye bile çıkmıştı :)
yani akraba olan 2 kişiyi aynı mekanda kesinlikle çalıştırmayın çalarlar ;)
bunu yapanlarda TİRE memleketinden
kısaca memleketi TİRE olanları yanınızda çalıştırmayın genelde hırsız oluyorlar ve pis işlere bulaşmış oluyorlar tecrübe bunlar ;) -
Çok söyleme arsız edersin aç koyma hırsız edersin,
-
Kuralları baştan düzgün koymak gerekiyor. Bence kameralar da fake olmasın gerçek olsun kaç para ki öle bi sistem bi dükkan için?
-
1-) Giren-cikan her sey yazili cizili olsun,
2-) kamera,
3-) iyi maas veriyorsan ve calisma kosullari iyiyse
Sikinti olmaz.