folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cama Lazer İşleme (İstenik - İzmir)

Cama Lazer İşleme (İstenik - İzmir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Slm müridler. Bi arkadaşım hediye amaçlı cama kızın resmini lazerle montelettirmek istiyo. izmirde bildiğiniz uygun bi yer var mı?

Booyutları 8 10 cmye 10 15 cm falan normal bi foto olacak. Fiyatları nediir? nette bi kaç baktıım izmirde bildiğiniz biyer varsa gidip orayla bi derdiimi anlatmak isterim

aha bunlar gibi

http://www.hediyedenizi.com/Hediye-/312806/3210/Kisiye_Ozel_-_Bayan_Icin/Kisiye_Ozel_Kristal_-_Lazerle_Fotograf_Isleme.htm

http://www.camhediye.com/product.php?id_product=86

http://www.derinfoto.com/df/uruntanitim/tanitim.asp?peid=151

altıgen küp müp olmasına çok gerek yok. uygunu ne ise ondan lazım.saygılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baltalamak gibi olmasında hocam kusura bakma. Ankarada da yapan yerler varsa söylerse sevinirim. Takipteyıim..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:
    -----------------------------

Baltalamak gibi olmasında hocam kusura bakma. Ankarada da yapan yerler varsa söylerse sevinirim. Takipteyıim..

aman hocam balta dediğin böle olsun :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hisarönü kardeşim. ama özel ısmarlama yaptırdığın zaman 70-80 lira fiyat istiyolar bilgin olsun. hazır olanlar (mesela içinde saat kulesi olanlar.) daha ucuz. 10-15 lira

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

izmirde vardır benim de işime yarar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

farketmez bi yer söyleyin ordan birini bulup rica ile yaptırırız.. hoşuma gitti 6gen şeklinde görmüştüm ama böyle yaptırıldığını bilmiyodum..

fiyatı pahalıymış beya.. bardağa lazerletsek ne eder ki :D tbt bardak konusuna da yardımcı olur belki yaptırırız beraberce

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

hisarönü kardeşim. ama özel ısmarlama yaptırdığın zaman 70-80 lira fiyat istiyolar bilgin olsun. hazır olanlar (mesela içinde saat kulesi olanlar.) daha ucuz. 10-15 lira

açık adres verebilcen mi abi. sipariş olacak.  artık 70 80e razı olacak.bi modellere falan bakalım da.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

izmirde vardır benim de işime yarar.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

up olsun müridler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

la olum senın dersanen yok mu hep buralardasın hisarönü dediği yer neresi biliyormusun dersaneden cıkıyorsun sonra prinç avm mıydı oyle bırseydı adı bı alısverıs merkezı var ya senın dersanenın orada onun arkatarafında kalıyor 

kızlar ağası hanına nasıl gıderım dıye kıme sorsan tarıf eder ardından oraya gıttıgınde plaketcıer nerede dıye sor yıne gösterirler 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

la olum senın dersanen yok mu hep buralardasın hisarönü dediği yer neresi biliyormusun dersaneden cıkıyorsun sonra prinç avm mıydı oyle bırseydı adı bı alısverıs merkezı var ya senın dersanenın orada onun arkatarafında kalıyor 

kızlar ağası hanına nasıl gıderım dıye kıme sorsan tarıf eder ardından oraya gıttıgınde plaketcıer nerede dıye sor yıne gösterirler 

hacı kız meselsi. tmm biliyom pirinci bu hafta bi uğrayayım mühim mesele ondan :D

Ha bu arada evi değiştirdim internetim var artık :P yoksa şu havada çıkamam cafeye 

Toplam Hit: 7066 Toplam Mesaj: 31