Cama Lazer İşleme (İstenik - İzmir)
-
Slm müridler. Bi arkadaşım hediye amaçlı cama kızın resmini lazerle montelettirmek istiyo. izmirde bildiğiniz uygun bi yer var mı?
Booyutları 8 10 cmye 10 15 cm falan normal bi foto olacak. Fiyatları nediir? nette bi kaç baktıım izmirde bildiğiniz biyer varsa gidip orayla bi derdiimi anlatmak isterim
aha bunlar gibi
http://www.camhediye.com/product.php?id_product=86
http://www.derinfoto.com/df/uruntanitim/tanitim.asp?peid=151
altıgen küp müp olmasına çok gerek yok. uygunu ne ise ondan lazım.saygılar.
-
Baltalamak gibi olmasında hocam kusura bakma. Ankarada da yapan yerler varsa söylerse sevinirim. Takipteyıim..
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Baltalamak gibi olmasında hocam kusura bakma. Ankarada da yapan yerler varsa söylerse sevinirim. Takipteyıim..
-----------------------------aman hocam balta dediğin böle olsun :)
-
hisarönü kardeşim. ama özel ısmarlama yaptırdığın zaman 70-80 lira fiyat istiyolar bilgin olsun. hazır olanlar (mesela içinde saat kulesi olanlar.) daha ucuz. 10-15 lira
-
izmirde vardır benim de işime yarar.
-
farketmez bi yer söyleyin ordan birini bulup rica ile yaptırırız.. hoşuma gitti 6gen şeklinde görmüştüm ama böyle yaptırıldığını bilmiyodum..
fiyatı pahalıymış beya.. bardağa lazerletsek ne eder ki :D tbt bardak konusuna da yardımcı olur belki yaptırırız beraberce -
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------hisarönü kardeşim. ama özel ısmarlama yaptırdığın zaman 70-80 lira fiyat istiyolar bilgin olsun. hazır olanlar (mesela içinde saat kulesi olanlar.) daha ucuz. 10-15 lira
-----------------------------açık adres verebilcen mi abi. sipariş olacak. artık 70 80e razı olacak.bi modellere falan bakalım da.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------izmirde vardır benim de işime yarar.
----------------------------- -
up olsun müridler.
-
la olum senın dersanen yok mu hep buralardasın hisarönü dediği yer neresi biliyormusun dersaneden cıkıyorsun sonra prinç avm mıydı oyle bırseydı adı bı alısverıs merkezı var ya senın dersanenın orada onun arkatarafında kalıyor
kızlar ağası hanına nasıl gıderım dıye kıme sorsan tarıf eder ardından oraya gıttıgınde plaketcıer nerede dıye sor yıne gösterirler
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------la olum senın dersanen yok mu hep buralardasın hisarönü dediği yer neresi biliyormusun dersaneden cıkıyorsun sonra prinç avm mıydı oyle bırseydı adı bı alısverıs merkezı var ya senın dersanenın orada onun arkatarafında kalıyor
kızlar ağası hanına nasıl gıderım dıye kıme sorsan tarıf eder ardından oraya gıttıgınde plaketcıer nerede dıye sor yıne gösterirler
-----------------------------hacı kız meselsi. tmm biliyom pirinci bu hafta bi uğrayayım mühim mesele ondan :D
Ha bu arada evi değiştirdim internetim var artık :P yoksa şu havada çıkamam cafeye