Cama Lazer İşleme (İstenik - İzmir)
-
hacı hisarönü camiinin oraya git. camiye sırtını dönünce sol karşı çaprzında( lokantaların falan arasında kalıyo) o sokağa gir. zaten camlarında görceksin. git konuş.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------hacı hisarönü camiinin oraya git. camiye sırtını dönünce sol karşı çaprzında( lokantaların falan arasında kalıyo) o sokağa gir. zaten camlarında görceksin. git konuş.
-----------------------------eyw abi saol :)
-
bende baltalamış gibi olmayayım bir kaç yıl önce kadıköy natilius ta vardı bunu yapa biri hala varmı bilmiyorum bilgi olsun işte :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------bende baltalamış gibi olmayayım bir kaç yıl önce kadıköy natilius ta vardı bunu yapa biri hala varmı bilmiyorum bilgi olsun işte :D
-----------------------------bilgi bilgidir mürit ne baltası :)
Müridin müride baltası kalkmaz :|
-
dejavu oldum a.k ben de gecen gun yana yakila ariyordum bu seyden kizlar agasi girisinde var ama i boka yaramaz cok paraya satiyo ipneler
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------dejavu oldum a.k ben de gecen gun yana yakila ariyordum bu seyden kizlar agasi girisinde var ama i boka yaramaz cok paraya satiyo ipneler
-----------------------------
ipneler işte,ipne olmasalar satarlarmı o kadar fiyata :)) -
olay ipnelik değil. kalıpta bitiyor. mesela serigrafi için gidin konuşun. 1000 tane çakmak verirsiniz 10 liraya basar reklamı, ama 1 tanesine bastırmak isteyince gene 10 lira ister. adamlar, seri üretim tabir edilen işi yaparken, sürümden kazanıyor. ama siz gidip özel bi tane isteyince, ona göre ve tek seferlik kullanılacak kalıp hazırlanıyor. fiyatlarda ondan pahalı.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------olay ipnelik değil. kalıpta bitiyor. mesela serigrafi için gidin konuşun. 1000 tane çakmak verirsiniz 10 liraya basar reklamı, ama 1 tanesine bastırmak isteyince gene 10 lira ister. adamlar, seri üretim tabir edilen işi yaparken, sürümden kazanıyor. ama siz gidip özel bi tane isteyince, ona göre ve tek seferlik kullanılacak kalıp hazırlanıyor. fiyatlarda ondan pahalı.
-----------------------------kesinlikle abi. iş ipnelik değil. tane 75 80 der ama 1000 tane iste bakalım yarıya düşer fiyat
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------olay ipnelik değil. kalıpta bitiyor. mesela serigrafi için gidin konuşun. 1000 tane çakmak verirsiniz 10 liraya basar reklamı, ama 1 tanesine bastırmak isteyince gene 10 lira ister. adamlar, seri üretim tabir edilen işi yaparken, sürümden kazanıyor. ama siz gidip özel bi tane isteyince, ona göre ve tek seferlik kullanılacak kalıp hazırlanıyor. fiyatlarda ondan pahalı.
-----------------------------kesinlikle abi. iş ipnelik değil. tane 75 80 der ama 1000 tane iste bakalım yarıya düşer fiyat
-----------------------------bugun senden bahsettık murat abı aradı senı acmadın fatıhte vardı amelenin mekanda
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------bugun senden bahsettık murat abı aradı senı acmadın fatıhte vardı amelenin mekanda
-----------------------------ya mına koyim mesaj atsanıza ben de sabahtır sçıyom bankadan arayıp duruyolar diye :D