folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cama Lazer İşleme (İstenik - İzmir)

Cama Lazer İşleme (İstenik - İzmir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacı hisarönü camiinin oraya git. camiye sırtını dönünce sol karşı çaprzında( lokantaların falan arasında kalıyo) o sokağa gir. zaten camlarında görceksin. git konuş.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı hisarönü camiinin oraya git. camiye sırtını dönünce sol karşı çaprzında( lokantaların falan arasında kalıyo) o sokağa gir. zaten camlarında görceksin. git konuş.

eyw abi saol :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bende baltalamış gibi olmayayım bir kaç yıl önce kadıköy natilius ta vardı bunu yapa biri hala varmı bilmiyorum bilgi olsun işte :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

bende baltalamış gibi olmayayım bir kaç yıl önce kadıköy natilius ta vardı bunu yapa biri hala varmı bilmiyorum bilgi olsun işte :D

bilgi bilgidir mürit ne baltası :)

Müridin müride baltası kalkmaz :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dejavu oldum a.k ben de gecen gun yana yakila ariyordum bu seyden kizlar agasi girisinde var ama  i boka yaramaz cok paraya satiyo ipneler

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

dejavu oldum a.k ben de gecen gun yana yakila ariyordum bu seyden kizlar agasi girisinde var ama  i boka yaramaz cok paraya satiyo ipneler

ipneler işte,ipne olmasalar satarlarmı o kadar fiyata :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

olay ipnelik değil. kalıpta bitiyor. mesela serigrafi için gidin konuşun. 1000 tane çakmak verirsiniz 10  liraya basar reklamı, ama 1 tanesine bastırmak isteyince gene 10 lira ister. adamlar, seri üretim tabir edilen işi yaparken, sürümden kazanıyor. ama siz gidip özel bi tane isteyince, ona göre ve tek seferlik kullanılacak kalıp hazırlanıyor. fiyatlarda ondan pahalı.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

olay ipnelik değil. kalıpta bitiyor. mesela serigrafi için gidin konuşun. 1000 tane çakmak verirsiniz 10  liraya basar reklamı, ama 1 tanesine bastırmak isteyince gene 10 lira ister. adamlar, seri üretim tabir edilen işi yaparken, sürümden kazanıyor. ama siz gidip özel bi tane isteyince, ona göre ve tek seferlik kullanılacak kalıp hazırlanıyor. fiyatlarda ondan pahalı.

kesinlikle abi. iş ipnelik değil. tane 75 80 der ama 1000 tane iste bakalım yarıya düşer fiyat

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

crimeangel bunu yazdı:

kesinlikle abi. iş ipnelik değil. tane 75 80 der ama 1000 tane iste bakalım yarıya düşer fiyat

bugun senden bahsettık murat abı aradı senı acmadın fatıhte vardı amelenin mekanda 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

joe_black bunu yazdı:

crimeangel bunu yazdı:

bugun senden bahsettık murat abı aradı senı acmadın fatıhte vardı amelenin mekanda 

ya mına koyim mesaj atsanıza ben de sabahtır sçıyom bankadan arayıp duruyolar diye :D

Toplam Hit: 7065 Toplam Mesaj: 31