Çamaşır Makinesi Kazanından Mangal Yapımı
-
Aranızda deneyen oldumu ? fazla mantıklı gelmesede bildiğimiz mangal tadında tat alcağımızdan eminim :D
-
kömürler ete cok uzak olur pişmez etler
-
Gyet Güzel olur, Alevi Canlı tutabilecek Tüm Hava Aküstiğine Sahip gibi Görünüyo.
GeneRous Kömürler Uzak değil, Altta Köz Yeri İçin Fileli Metal Örgü var. Közü Yokeden bir Durum ve uygun. bence.
-
Ae evet şimdi gördüm o zman pek bi sorun yok gibi gözüküyor gayet güzel olur bencede ama genelde mangala bagajda tasıyan bir millet olduğumuz için biraz gereksiz sanki
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------
Ae evet şimdi gördüm o zman pek bi sorun yok gibi gözüküyor gayet güzel olur bencede ama genelde mangala bagajda tasıyan bir millet olduğumuz için biraz gereksiz sanki-----------------------------
yeminle aklıma direk bagaj geldi :D banada gereksiz geldi :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
generous bunu yazdı:
Ae evet şimdi gördüm o zman pek bi sorun yok gibi gözüküyor gayet güzel olur bencede ama genelde mangala bagajda tasıyan bir millet olduğumuz için biraz gereksiz sanki-----------------------------
yeminle aklıma direk bagaj geldi :D banada gereksiz geldi :D
-----------------------------Ama Yaratıcı bir fikir, Bagaja Sığmasada Büyük Bagajı olanlar Uygulayabilir. Ben Sevdim bunu, Benim Makine Rahmete Giderse Uygulayacam.
-
Buluşmalara bunu getirinde mangal yapalım :D
Bizim bozulan bir çamaşır makinası vardı evde denicem ben bunu hoşuma gitti :D
-
Kaba ve etin konacagi yerin capi kucuk..Bu ancak ben gibi 1.5 kisilik kebap yiyenlere yeter..:)
Mangal tasinabilir ve cok kisilik olmalidir..
Ama yine de camasir makinasi kazani cöpe gidecegine evde sabip mangal olabilir..
Sirk malzemesi,tabure,kirli camasir sepeti,kale diregi..:p
-
Enteresan et nsaıl bişecek 50 cm uzaktan
-
süper olmus :D seyyar yerine koycanız evin bahçesine gayet güzel olur.. etler gayette iyi pişer arada o kadar uzaklık yok max 10cm filan. Ateşi canlı tutarsanız hiç sorunsuz pişer. hadi afiyet ola
-

tm güzel olmuş evet te sol tarafta çalılıkların arasında surat gibi birşey war :|