Çamaşır Makinesi Kazanından Mangal Yapımı
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
PS kokusu mu var .. Aga tahribatı korkutmaya mı çalışıon =) PS değilse korkun beyler =)
-----------------------------walla ps gibime geliyorda şunu da düşünmek lazım o çamaşır makinesi tıngırtısıyla şimdi oradaki yüzün alakası ne yapan kişi niye bu resme yapsın :|
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------CureShooT bunu yazdı:
PS kokusu mu var .. Aga tahribatı korkutmaya mı çalışıon =) PS değilse korkun beyler =)
-----------------------------walla ps gibime geliyorda şunu da düşünmek lazım o çamaşır makinesi tıngırtısıyla şimdi oradaki yüzün alakası ne yapan kişi niye bu resme yapsın :|
-----------------------------Evet ben de onu düşündüm bi ton foto var arada o var :/
-
MaQneToR bunu yazdı:
tm güzel olmuş evet te sol tarafta çalılıkların arasında surat gibi birşey war :|
fotoyla bayabi oynamışlar sağ taraftaki çalılkların üstlerine bakarsanız anlarsınız .
edit : galiba ordaki bi yazıyı sansürlemişler ilk resimdekindede belli oluyo
-

sağ taraftaki çalılıkların üstünde yazı yazıyordu herhalde yada birşey wardı ordan bir parça kesip yapıştırıp kapatmak istemişler herhalde onu mu kastettin yoyo ?
-
paranoyaklaşmayın la :D su borusudur kesin orda yüz dediginiz şey :P
-
MaQneToR bunu yazdı:
tm güzel olmuş evet te sol tarafta çalılıkların arasında surat gibi birşey war :|
-----------------------------burnuda bayağı büyük hoca bende gördüm:)
-
Yeni makinelerin tamburları plastik olduğu için eski makine bulmak lazım. Yüz gibi şey bahçelere konulan heykelcik vs. gibi bişi olabilir.
-
fifsonic bunu yazdı:
Enteresan et nsaıl bişecek 50 cm uzaktan
hoca fazla salladın yav, 50 cm yi bi hayal etsene :D -
by_kamu bunu yazdı:
o suratı bende gördüm ya:|
o surat senin avatara benziyo :D senmisin yoksa o. -
cin o cin :F