folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cambly Kullanan Var Mı?

Cambly Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Hocam merhaba. Mutlaka amacı dışında kullananlar vardır ancak cambly amacı için kullanıldığı zaman gerçekten çok verimli bir uygulama. 

Ama 0 gramer 0 kelime biliyor isen sabaha kadar konuşsunlar karşında turist gibi oturup izlersin.

2-3 cümle kurabiliyorum dediğin dakika adamlar sen konuş diye götünü yırtıyor zaten sürekli top senin kucağında kalıyor. Bu adamlar sen bu adamlardan tekrar ders aldığında ekstra para alıyor hocam. O yüzden sürekli seni konuşturmaya yönelik konular açıyorlar. Hani lisede sana yüz vermeyen kıza sürekli boş boş konular açıp konuşmaya çalışıyorsun ya. Bu cambly abiler ablalar da tam olarak bunu yapıyor.

Discord konusuna gelince hocam zaten söylemişsin dc'de kimse senin (afedersin ama) 2 kelime konuşamadığın ingilizcen ile amme hizmeti yapar gibi seninle basit ingilizce konuşmaz. Siktir eder geçer.

Ek olarak soruyorsan bence Rosetta Stone hocam. Crack var internette. Mis gbi uygulama (pc için) okutuyor yazdırıyor konuşturuyor dinletiyor kelime öğretiyor. Ve rosetta stone'u 0 ingilizce ile indirip başlayabiliyorsun bence o yüzden inanılmaz iyi. Duolingoyu herkes çok övüyor ama ben verim alamadım. Elbette kötüdür demek istemiyorum. Ama bana rosetta yanında cerez geldi biraz.

Kulak aşinalığı açısından dizi arıyorsan Friends hocam. Ama ingilizce türkçe altyazılı izle. Hem cümleleri çok basit ve yavaş konuşuyorlar. Türkçe ingilizce de üst üste binince cümlelere aşinalık artıyor. Kulak ayıkıyor duruma 

Hocama katılıyorum.

Rosetta : Link

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

Hocama katılıyorum.

Rosetta : Link

senin daşşanı royaller yesin indiriyorum :D 44gb mış 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

vaktinde uğraştım koşturdum avrat bul native speaker onunla devamke derim.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

vaktinde uğraştım koşturdum avrat bul native speaker onunla devamke derim.

Hocam ortadoğulu tipimle avrad bulmayı nasıl becerecem, varsa taktik alırım bi dal, taktik işe yarar da ameriga hayalim gerçekleşirse dölarları ibanına ateşlerim :D:D

DracuLax bunu yazdı

Hocama katılıyorum.

Rosetta : Link

Bu iyimiş, idiriyorum.

@Mutubilir hocam Teşekkür ederim. 

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

https://www.birebironline.com

Böyle bir site var. Henüz denemedim ancak fiyatları uygun. Yakında denemeyi düşünüyorum. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı

https://www.birebironline.com

Böyle bir site var. Henüz denemedim ancak fiyatları uygun. Yakında denemeyi düşünüyorum. 

Abi cambly için araştırma yaparken bu tarz alternatiflerin sıkıntısının, içerideki tutorların native speaker olmadığı genelde asya ülkelerinden insanlar olduğunu yazmışlardı. Günün sonunda vietnam İngilizcesi konuşuyor olabilirsin (:

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

isteyen varsa bana yazabilir. ingilizce yazışırız ama aklımda konu yok. konu bulup yazın bende cevap vereyim.

speaking meselesi biraz sıkıntılı. yani benim sıkıntım yok ama zaman ayırıp konuşmak lazım. ona da zaman ayırmak istemiyorum.

kendi aranızda ingilizce bilenlerle discord açıp konuşabilirsiniz. sıfır türkçe olması şart tabiki

birde bu dil işinde zorda kalmadıkça öğrenmek zor. birde öğrenip ne yapacağın önemli. öğreneyim işe başvurayım derseniz yemez çünkü pratiği bıraktığınız gibi unutmaya başlarsınız.

süper kurallı konuşayım diye de kasmayın. kimse öyle konuşmuyor mail dışında.

edit: konu "nolcak bu memleketin hali" :D the economic crysis in this country is unbearable

Ekerci tarafından 19/May/22 12:11 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2708 Toplam Mesaj: 18
tutor advice english oneri cambly