CAMİİ REZALETİ
-
yuh yani
-
icmesini bilmeyen icmesin derim
baskada bisi demem -
Hımm Dinim iSLAM basla sözüm yok sigara içmem içki içmem .... Ama Bu tam bi dinimize saygısızlık Hakkıdır Hakka Tapam Milletimin İstiklal Demiş M.Akif Ersoy Herkez hakkını alır. elbet..
-
Bu topici açanı kınıyom resmen kafirlik bu sizin yaptığınız tabi o arkadaşınınki sende onu engellememişin sende suçlusun bence o arkadaşın gibi arkadaşım olsa benim onun ağzını yüzünü ......
-
Hayatta korkacagın ilk kişi imamlar olsun
Beş vakit arsı boş!!!!!
-
bir katolik olarak yapilani kiniyorum
-
Yaf işiniz gücünüz imamlarla kişiliğe göre değişir genneleme yapmayın biz millet olarakta türkiye böle türkiye böleye alışmışız şimdi bi din kalmıştı onada laf atın imamlar öle bunnar öle imamlar öle dienlere soruyom abdest nasıl alınır bilonuzmu sabah namazı kaç rekat bilonuzmuda geveliyonuz paso adamı deli ediyonuz burada dinine düşkün insanalrı düşünerekte milletin inançlarına zarar vermicek şekilde laf edin adamı sinir etmeyin robertcan arkadaşıda kutluyorum helal olsun kanka..
-
Topici açan 17 yaşında biri zaten daha fazlasıda beklenemezdi bide geyik bölümüne açmış çok komik herhalde??
-
Bence adama kızıp,lanet okumayın! Allah hidayet versin! demek en doğrusu.
-
Adam yaptığı terbiyesizliği geyik muhhabete gelip yazmış nabacaz ya?
-
Din hassas bir konudur arkadaşlar. Bunun için din ve devlet işlri birbirinden ayrıldı ya. Bazı değerlere saygıduyalım lütfen. Sen duymasan bile karşındakini engelleme!
Toplam Hit: 8783 Toplam Mesaj: 38