CAMİİ REZALETİ
-
Dua edin çarpılmadınız kardeş.bide utanamdan yazıyosun ya helal olsun çok iyi bi bokh yemişsiniz gibi
siz anca o işlere ayrayın yapın ayapın boş işleri marifetmiş gibi anlatın.ALLAH sizi bildiği gibi yaspın müslümanmıısn değilmisin belli değik ahde eyW..!!
-
ayıp ula... -
Linç etmek,beddua etmek,çarpılacaksın gibi kavramlar Müslümanlık ta yakışık almayan şeylerdir...Adam yapmış olduğu bu hareketle,daha doğrusu hareketlerle kendi sorumluluğu altında yapmış olduğunu yine kendi sayılmaktadır...Siz kin duyguları besleyerek boş yere günaha girmeyin bence...Kimin ne olacağına kul hüküm vermemeli.Herkes kendi eyleminden sorumludur ne de olsa...İslami sistem bunu böyle akseder.
Bir de bu konunun komiklik geyiksel bi konu olarak yazılmış olması bana da saçma geldi.Olay komik değil trajik...Ne diyelim Allah affetsin -
robertcan katolik olduğundan dolayı o hareketi yapsanda yapmasanda camii ye gelme cesaretinden ve dinime olan saygından alnından öperdim seni kimseye tercihleri için eleştirme hakkını kendimde bulmam ama böle müslümanım diip mangalda kül bırakmayan gidip saygısızlık edincede millete bi bokmuş gibi anlatan lavuklar elime geçmesin keserim..
-
ulan utanamadan bide buraya yazyonuz ii bok yemisiniz cok komik bisi yani ee tabi nede olsa geyik muhabbeti burasi dimi!!!!!

-
Beyler Abuk Subuk Konular Yazmayın Tepkilerden Dolayı Konuyu Kitliyorum

-
verdimi la belanızı :D
Toplam Hit: 9383 Toplam Mesaj: 38