folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Camping/Bungalow Tarzı Sakin Tatil Yeri Önerileriniz?

Camping/Bungalow Tarzı Sakin Tatil Yeri Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ıyı guzel de bungalow olsun klımalı bır yer olup otel olup doga ıle ıc ıce olsun yoksa sıcak acayıp kamp fılan yapılmaz yazın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

olympos u tavsiye edebilirim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olimpos icin, sort terlik yeter :) En fazla yanina sinkov falan alabilirsin. + Spor ayakkabı gezip dolaşmak için. Rezervasyona gerek olabilir dolu sezon sonuçta.

Salda gölünde 3 saat sonra canın sıkılır. 

ComputerWolf tarafından 17/Tem/17 17:08 tarihinde düzenlenmiştir

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Free_Mans bunu yazdı

Salda gölüne git hocam. Türkiye'nin maldivleridir. 

Konaklama şekilleri: çadır kamp alanı. Çadırı ister kendin götür istersen günlük 35 liraya belediyenin çadırlarını kirala. 

Bunglow evleri: yine belediyenin günlük 75 tl 

otel: klasik otel işte adını hatırlamıyorum o da gecelik 200 lira civarıdır. 

Güzel yerdir ama internetten resimlerine bakmanı tavsiye ederim 

ben gidicektim gidemedim baya iyi duruyor salda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

! ! ! Salda Gölü İçin Bilgilendirmedir! ! !

1.orası öyle gözüktüğü gibi maldivler kadar müthiş dursada alakası bulunmamaktadır hayal kırıklığına uğramayın sonra :D evet güzel yer ama Sonuçta hem göl hemde tehlikeli!

2.Genede görülmeye değer mi evet kesinlikle değer, ancak kamp atacaklara şimdiden söylüyorum orda belediyenin bulunduğu yere bağlı kalmayın bir kaç bölge var vakitlice gidip bir bakın belediyenin orası dubalarla felan çevrili ama çok pis ve hoş bir yer değil bakımsız düzgünlük yönünden diğer yerlere nazaran en berbat yer orası

3.Göle dikkat edin baya bataklık gibi bazı yerleri kumu falan beyaz ama ayağınız Löp diye batıyor

4.1 günlük yer en fazla oda sonrası aşırı sıkar etrafta alış veriş yapabilieceğin yer var ama orasıda Keş çalışıo yada 50 TL nin üzerinde alış veriş yapman lazım tok satıcı arkadaşlar

5.Bunun gibi tatillerde anca yol üstü giderken dinleneyim tarzında bir yer sadece Çadır atmalık.

Kardeşim bak en temizi ya KAŞ yada Adrasan-Olimpos-Çıralı! orlarda müthiş koylar ve kıyılar + tekne gezileri felan oluyor tabi sıçıp batırmadılarsa.

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

! ! ! Salda Gölü İçin Bilgilendirmedir! ! !

1.orası öyle gözüktüğü gibi maldivler kadar müthiş dursada alakası bulunmamaktadır hayal kırıklığına uğramayın sonra :D evet güzel yer ama Sonuçta hem göl hemde tehlikeli!

2.Genede görülmeye değer mi evet kesinlikle değer, ancak kamp atacaklara şimdiden söylüyorum orda belediyenin bulunduğu yere bağlı kalmayın bir kaç bölge var vakitlice gidip bir bakın belediyenin orası dubalarla felan çevrili ama çok pis ve hoş bir yer değil bakımsız düzgünlük yönünden diğer yerlere nazaran en berbat yer orası

3.Göle dikkat edin baya bataklık gibi bazı yerleri kumu falan beyaz ama ayağınız Löp diye batıyor

4.1 günlük yer en fazla oda sonrası aşırı sıkar etrafta alış veriş yapabilieceğin yer var ama orasıda Keş çalışıo yada 50 TL nin üzerinde alış veriş yapman lazım tok satıcı arkadaşlar

5.Bunun gibi tatillerde anca yol üstü giderken dinleneyim tarzında bir yer sadece Çadır atmalık.

Kardeşim bak en temizi ya KAŞ yada Adrasan-Olimpos-Çıralı! orlarda müthiş koylar ve kıyılar + tekne gezileri felan oluyor tabi sıçıp batırmadılarsa.

+1 imle destekliyorum bu postu.

+ olmposta yavaş yavaş bok oluyor,son seneleri...

The Beginning and The End.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Mersin Anamur tarafındaki kamp çadirlari 40 tl falandi sanirim kamp orman icinde denize yakin  elektrigini var aydinlatma ve şarj icin.

matematik24.com
Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 18
tatilcilik