Camping/Bungalow Tarzı Sakin Tatil Yeri Önerileriniz?
-
Selamlar hocalar.
Arkadaşlarla Ağustos başında sakin bi tatil yapalım dedik.
KONSEPT BEKLENTİSİ : Temel standartları sağlayan kamp alanı yahut bungalow yahut ufak pansiyon/oteller olabilir. Kıçımızı denize sokalım deniz yakın olsun, şöyle bi hafta pantolon ayakkabı gömlek görmeyelim, hamakta yatalım biramızı içelim kitabımızı okuyalım, olabildiğince doğayla iç içe taştan betondan uzaklaşalım şekillerinde sakin bir tatile çıkmak istiyoruz.
Yemek; zehirlenmesek ve açlıktan ölmesek bizi idare etse yeter çok elzem değil yani barı ve bira tabağı olsun da :D.
Aktivite; maksimum bi gün tekne turu yaparız, denk gelirse tarihi mekan falan gezeriz bi gün de o kadar.
Sosyal ; ortalıkta fazla yaşlı/emekli ve çocuk çomburdak olmazsa da fena olmaz tabi. ortalama 20-30 yaş aralığının takıldığı daha genç kafalı, barzodan nasibini almamış olursa da güzel olur hani.
(amma çok şey istemişim okudum tekrardan :D )
EN ÖNEMLİ HUSUS : Özellikle duş/wc olanağı insan onuruna yakışır şekilde, temiz ve düzgün olan bir yerler önerirseniz sevinirim. Biraz takıntılıyız bu konuda.
BÜTÇE : Fiyat için bir şey söylemiyorum zaten bu tripte tatiller nadiren çok tuzlanıyor.
ULAŞIM : Kendi aracımızla.
SÜRE. : 1 Hafta. 4/5-12 Ağustos arası.
KİŞİ : 3 kişiyiz, tatilin konsepti kafası yukarıdaki gibi.
Bu müridiniz tahribat gezginlerinden önerilerini bekliyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Ephesus tarafından 17/Tem/17 04:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Şurayı da alayım bakarsın kombo öneri gelir derleriz sonraki araştıracak müridlere desteği olur.
-
gardaş kaç gün bilemedim emme bu tarzı en temiz KAŞ ta yaparsın bence orayı bi değerlendir derim.
-
Salda gölüne git hocam. Türkiye'nin maldivleridir.
Konaklama şekilleri: çadır kamp alanı. Çadırı ister kendin götür istersen günlük 35 liraya belediyenin çadırlarını kirala.
Bunglow evleri: yine belediyenin günlük 75 tl
otel: klasik otel işte adını hatırlamıyorum o da gecelik 200 lira civarıdır.
Güzel yerdir ama internetten resimlerine bakmanı tavsiye ederim
-
Izmir çeşme dalyan marinanın dibinde çilek butik otel.
Bungalov evleri mevcut. Odalar cift kisilik. 3.kisi icin konusmalisin.
Wc ve duş oda icinde.
Havuzu mevcut.
Bulunduğu yerde sessiz sakin. Kendi aracın varsa 5 dakika demez kocakarı plajı var ve ücretsiz. Etrafta beach club dedikleri yerler de mevcut. Eğlenmek için alaçatıya uğrayabilirsin.
1ay kadar önce gittim memnun kaldım.
-
-
Kardeşim senin yerin olimpos.
Biz mayıs ayında gittik bunglow evlerde kaldık. Evler 2 ya da 3 kişilik oluyor. Kişi başı 50 tl verdik. Yemekleri köylerden gelen teyzeler yapıyor ve çok lezzetli. Kahvaltı ve akşam yemeği veriliyor. Derenin yanında bir yerdi ağaçların içinde felan. yaş bandı dediğin gibi 20-30 arasında. geceleri ateş felan yakılıyor insanlar etrafında toplaşıp sohbet muhabbet felan ediyorlar biralarını yudumluyorlar. Yakınlarında güzel ve ahşaptany apılmış gece kulüpleri var ve öyle çomarlar yok. Zaten denize yürüyerek 15 dakika ve denizi efsane güzel.
-
Olimpos'a git Kadir in yerinde veya Turkmen'de kalabilrsin. Kadir'in orası ucuz, sabah kahvalti ve aksam yemegi dahil . Acik bufe cikiyor guzel ucuz. Ortam iyi, kafa dinlemek istersen sahile yuru, bagcilar modunda takilmak istersen barlarda herturlu sey bulabilirsin. Bekar bir erkek veya yalniz bir kadınsan sex olayida rahat. Ucuz rahat guzel.
-
ComputerWolf bunu yazdı
Olimpos'a git Kadir in yerinde veya Turkmen'de kalabilrsin. Kadir'in orası ucuz, sabah kahvalti ve aksam yemegi dahil . Acik bufe cikiyor guzel ucuz. Ortam iyi, kafa dinlemek istersen sahile yuru, bagcilar modunda takilmak istersen barlarda herturlu sey bulabilirsin. Bekar bir erkek veya yalniz bir kadınsan sex olayida rahat. Ucuz rahat guzel.
Hocam önceden rezarvasyon yapmak gerekiyor mu , bir de giderken mutlaka yanımıza almamız gereken şeyler nelerdir önerilere tavsiyelere açığım , kaçgündür bu konuyu araştırıyorum
-
Free_Mans bunu yazdı
Salda gölüne git hocam. Türkiye'nin maldivleridir.
Konaklama şekilleri: çadır kamp alanı. Çadırı ister kendin götür istersen günlük 35 liraya belediyenin çadırlarını kirala.
Bunglow evleri: yine belediyenin günlük 75 tl
otel: klasik otel işte adını hatırlamıyorum o da gecelik 200 lira civarıdır.
Güzel yerdir ama internetten resimlerine bakmanı tavsiye ederim
Araştırıcam salda gölünü
-
salda gölü güzelmiş aslında,
kendi çadırmız ile gitsek durum nası olur acaba, güvenlik felan nasıldır, gündüz çadırın içini boşaltmasınlar.