Çanakkale 1915- Facia Bir Film
-
Bunlar Muhteşem Yüzyıl furyası yakındır bitmesi..
-
niyeyse hiç şaşırmadım ha :D
-
bir heyecan 1453 ü de izledim vasatın da vasatıydı hayatımda izlediğim en boktan filmdi. Resmen tarihle dalga geçilmişti.
Tahmin ettiğim üzere bunda da aynı olay var. dalga geçmeye devam etmişler
-
1453üde izlememiştim bişey kaçırmamışım, bunuda izlemem eyvallah analizin için :)
Thelordmax tarafından 22/Eki/12 12:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Açıkcası benimde hoşuma gitmedi, hele o filmden önceki reklamlar beni sinir etti zaten, paramızla zorla reklam izlettiriyorlar...
-
bu çanakkale savaşınıda yine yabancılar çekecek öyle izleyeceğiz sanırım böyle rezalet film olmaz yha tarihimizle resmen dalga geçiliyor bence boşuna zaman ayırıp izlemeyin bildiklerinizide unutursunuz yazık yha böyle filmler anlaşılan bizim yönetmenlere göre değil bizim yönetmenler ancak komedi filmi çekerler.
-
bu akşam gidecektim vazcaydım.
-
O zaman dirilişe gidin turgut özakman senaryolu ingiliz muhiplerinin çocuklarının filmlerini görüyoruz dalga geçiyorlar bilimle tarihle kıyaslamayı yapalım o zaman.
-
bu filmi izlemedim ama..
çanakkale çocuklarından kesinlikle uzak durun.izlemeyin! izlettirmeyin!
arkadaş böyle bir film yapacaksın.haklı olarak eleştiri yağmuruna tutulacaksın.oyuncuların bile film içimize sinmedi olmadı diyecek.hala çıkıp filmi savunacaksın.afedersin ama senin yönetmenliğine sıçayım sayın çetin.
xxspiderxx tarafından 22/Eki/12 13:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizimkilerin özel efekt ve animasyon konusunda kendilerini geliştirmeden bu tip işlere girmemeleri lazım,