Çanakkale 1915 Geliyor !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek

Nette dolanırken rastladım Fetih 1453 ün ardından Turgut Özakman ın kaleminden Çanakkale 1915 diye bir film çekiliyormuş. Gösterim tarihi de anlamlı bir şekilde 18 Mart olacakmış. Haber kaynağı olarak aşağıdaki linki veriyim ;

http://sanat.milliyet.com.tr/-canakkale-1915-geliyor-/sinema/haberdetay/26.06.2012/1558988/default.htm

Böyle güzel tarihimizin filmlerinin yapılmasını her zaman istemiştim Fetih i çok beğendim bu filmde güzel olacağa benziyor.

Filmin fragmanıda aşağıdaki linktedir ;

http://www.youtube.com/watch?v=4IVTfANJ0Wg

Not: Forumda aradım fakat benzer konu bulamadım o yüzden heyecanla paylaşayım dedim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

:|¨¨ Çok şey derdim aksi yönde ama neyse.

Amaca ulaşsınlar yine.

Gelsin izleyelim bakalım.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Bence çok önemli konuları piç ediyorlar..

FuCk yOu System..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

çeksinler güzel bir film inş. da izlenir

NOT: fragmanda da var bomba damalrın 1 km uzağına düşünüyor adamalr ölüyor ne iş böyle bir şey mi yaşanmış zamanında 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Daha iyi biliyorsaniz katki saglayip cekin. Upkemizin buna ihtiyaci var. herif alaninda yeni birseyler yapiyor, it gotune soktunuz. Su an dunyaya dizi pazarliyoruz, ilk cektigimiz dizilere gidip bakin.

hee bana kalsa, Cem Yilmaz ceksin derim. Turkiyenin en kaliteli filmleri Cem Yilmaz'in yapimlari.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    diCk bunu yazdı

Bence çok önemli konuları piç ediyorlar..

Aynen katılıyorum o fetih neydi be hacı ne dandik bir filmdi öyle :S

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

çanakkal evet bi trajedidir. aynı zamanda kahramanlık hikayesidir. acındıra acındıra yapılmasından bıktım.

şöyle amerikan filmleri gibi çekseler de adam gibi izlesek. adamlar en dandik bi olaydan farklı açılarla bin tane film çıkartıyor. hiç de görmedim vietnamda yiğitler öldü vah vah bak ne kadar üzgünüz ağlıyoruz şeklinde bi film yaptıklarını.

küçük emrah modundan çıkamadık gitti.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Fragmana bakılırsa dram olucak film.
    Böyle bir çağ kapatan bir destanı sadece drama bağlamayıp 
    Askerdeyken Lakap almış namı olan askerlerimizi okumayıp bilmeyen insanlara tanıtıpmaları
    yüceltmeleri gerekli.
    Ben isterdim ki bir platform kurulsun ne kadar Türk güzeli bayan varsa ne kadar yakışıklı erkek varsa ünlü olarak filimde oynatılmalı ve bu kurulan platformda filme neler katabiliriz diye çok büyük bir beyin fırtınası yapılıp Türk sinema sektörünün sıçrama noktası ve yapı taşı olucak bir film olmalı diye düşünüyorum.
    Gerekirse en iyi teknikler kullanılarak en kaliteli ekipmana para yatırarak kültür bakanlığınında maddi desteğiyle 
    devlet eli deymeli.
    Benim korkum o ki böyle büyük bir destani bir kere saçma supan film yapıp piyasaya sürüp tutulmadı diyip tekrar daha iyisini çekmelerini önlemekten başka birşey değil sadece konu piç oluyor

FuCk yOu System..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

olm bi seferde er ryan ı kurtarmak tadında film çekmelerini beklemeyin. adamlar dizilerinin bir bölümüne 20-30 milyon dolar parayatırıyor. bizde onun dörtte birine film çekiyorlar. zamanla daha kaliteli yapımlar olacaktır. sonuçta adam ilk adımı atmış. destek olmak lazı.

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı

olm bi seferde er ryan ı kurtarmak tadında film çekmelerini beklemeyin. adamlar dizilerinin bir bölümüne 20-30 milyon dolar parayatırıyor. bizde onun dörtte birine film çekiyorlar. zamanla daha kaliteli yapımlar olacaktır. sonuçta adam ilk adımı atmış. destek olmak lazı.

hocam mesela 1453ü hiç sevmememe rağmen ilk olmasından dolayı eleştirmedim sağda solda. sustum. çünkü ilkti. ama çanakkaleyle ilgili milyon tane belgesel tarzı film çekildi. hatta çekilen bir dizide figüranlık yapmışlığım var. bu film de yine belgesel olacak başka birşey değil.

umarım yanılırım. lakin fragmanından belli. böyle şeyler ilerleme getirmiyor, sadece son yapılan film tarihini yakınlara çekiyor o kadar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Para için bu tarihi konular piç edilmez yahu

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 24