Çanakkale Savaşları"Ndan Daha Önce Hiç Yayınlanmamış Yeni Görüntüler
-
Çanakkale Savaşları'ndan yeni görüntüler
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, Çanakkale kara savaşlarıyla ilgili, ilk kez gün ışığına çıkan görüntülerin de yer aldığı bir video yayımlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri Foto Film Merkezi Komutanlığı tarafından 26 Şubat 2009'da hazırlandığı bildirilen ve Çanakkale kara savaşlarının 94. yıl dönümü dolayısıyla yayımlanan video, 18 dakika 35 saniye sürüyor.

''Çanakkale Geçilmez'' yazısı ve ''Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı'' türküsüyle başlayan videoda, Çanakkale'de çarpışan Türk askerinin cephedeki ve cephe gerisindeki durumuna ilişkin görüntüler bulunuyor.
Videoda, Atatürk'ün cephede çekilmiş fotoğraflarının da bulunduğu bir dizi fotoğrafa da yer verildi. -
her sene yenisi çıkıyo seney bakalım ne çıkcak
-
tabi o zamanlar ingiltere kıbrısta ve canakkaleye savasa gıdecek ve kıbrısta paralı askerlık cıkarıyo ya halkı somurecek yada savasa goturecek turklere karsı savastıracak bunu halk bılmıyor parayı weren gıtmıyor gıden de anlıyorkı canakkale cunku karsıdan ALLAH ALLAH dıyerek ustune yuruyor turk askerı ve anladıgı zaman kımılerı donup ıngılıze vuruyor kımılerı kendını vuruyor.Bu vatan bolunmez boyle oyunlarla akrsılasan bu ülke ne ATATURKCULUKLE NEDE FETHULLAH GULENCILIKLE BOLUNUR
-
eline sağlık hoca ayrıca genel kurmay başkanlığı çanakkale savaşlarındaki asker mektuplarını derleyip 2 kitap haline getirmiş.
-
Atalarımmmm....ecdadım namusum bayrağım..vatanım.kanım.ezanım..hürriyetim..:( Atam. senin yokluktan var ettin ülkemize tekrar genç olarak bizler sahip çıkacağız. .......... müzik : can atillanın hamamda ilk gözyaşları enstrumanı yine hüzünlendirdi beni....:(((
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Atalarımmmm....ecdadım namusum bayrağım..vatanım.kanım.ezanım..hürriyetim..:( Atam. senin yokluktan var ettin ülkemize tekrar genç olarak bizler sahip çıkacağız. .......... müzik : can atillanın hamamda ilk gözyaşları enstrumanı yine hüzünlendirdi beni....:(((
-----------------------------
http://www.harunyahya.org/imani/sirk1.html -
degree bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Atalarımmmm....ecdadım namusum bayrağım..vatanım.kanım.ezanım..hürriyetim..:( Atam. senin yokluktan var ettin ülkemize tekrar genç olarak bizler sahip çıkacağız. .......... müzik : can atillanın hamamda ilk gözyaşları enstrumanı yine hüzünlendirdi beni....:(((
http://www.harunyahya.org/imani/sirk1.html
-----------------------------hacım. ne demek istiyorsun ? burda benim yaratıcıya şirk koştuğumumu yazıyorsun ? YAZIK.. körü körüne bağnazlığın bu kadarına pes. sen burda nasıl benim Allaha şirk koştuğuma dair bilgi yazıyorsun. istersen bir kere daha oku yorumu mu !!! özür dilemek zorunda kalacaksın...
Yoktan değil. Osmanlının yokluk yıllarında sefalet yıllarında açlık yıllarında Yeni bir TÜRKİYE CUMHURİYET inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürke hayranlığımı bir kez daha yazdığımı anlayacaksın... neden hemen dine çekiyorsun ? hem verdiğin linkteki şahıstan nefret ederim. adnan hoca denen şahıs ne kadar bilgin olursa olsun onun gibi şeriatçilere asla inanmam. e be güzel kardeşim yapılırmı bu konuya bu...bu gecenin vaktinde...
-
olsun bakalım canın saolsun edit yapanı dowmuyoruz burda
-
neden konu başka yere çekiliyo
-
Güzel video.Fotoraf yüklüycem olmuyo bi allahın kulu pmden ulaşsın.
-
Atalarımmmm....ecdadım namusum bayrağım..vatanım.kanım.ezanım..hürriyetim..:( Atam. senin yokluktan var ettin ülkemize tekrar genç olarak bizler sahip çıkacağız. .......... müzik : can atillanın hamamda ilk gözyaşları enstrumanı yine hüzünlendirdi beni....:(((
http://www.harunyahya.org/imani/sirk1.html....................................
sana mi kaldi din dersi vermek. kaygusuz icinden gelen duygularii yazmis sen de herkesten daha muslumansin ya duzelt.... tovbe tovbe yaa