Çanakkale Savaşları"Ndan Daha Önce Hiç Yayınlanmamış Yeni Görüntüler
-
neyse cok guzel goruntuler saolsin paylasim icin..
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
tabi o zamanlar ingiltere kıbrısta ve canakkaleye savasa gıdecek ve kıbrısta paralı askerlık cıkarıyo ya halkı somurecek yada savasa goturecek turklere karsı savastıracak bunu halk bılmıyor parayı weren gıtmıyor gıden de anlıyorkı canakkale cunku karsıdan ALLAH ALLAH dıyerek ustune yuruyor turk askerı ve anladıgı zaman kımılerı donup ıngılıze vuruyor kımılerı kendını vuruyor.Bu vatan bolunmez boyle oyunlarla akrsılasan bu ülke ne ATATURKCULUKLE NEDE FETHULLAH GULENCILIKLE BOLUNUR
-----------------------------Atatürkçülük ? fetullah gülencilik?
arasındaki ortak yön nedir? fetullah gülencilik nedir allansen?
böyle bi düşünce akımı mı başladı ya da biri birilerini bazı konularda önder mi seçiyor?
tövbe yarabbi allah ihsan eylesin Atam rahat uyu
-
degree bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Atalarımmmm....ecdadım namusum bayrağım..vatanım.kanım.ezanım..hürriyetim..:( Atam. senin yokluktan var ettin ülkemize tekrar genç olarak bizler sahip çıkacağız. .......... müzik : can atillanın hamamda ilk gözyaşları enstrumanı yine hüzünlendirdi beni....:(((
http://www.harunyahya.org/imani/sirk1.html
-----------------------------degree , böyle güzel bir konuya, alakasız , saçma sapan bişey yazarak ortamın içine sıçmıssın... tebrikler..... anlamıyorumki 'senin yokluktan var ettigin ülkemize' cümlesine nasıl bir beyin(!) şirk koşma anlamı yükleyebilir...
-
omerali bunu yazdı:
-----------------------------Atalarımmmm....ecdadım namusum bayrağım..vatanım.kanım.ezanım..hürriyetim..:( Atam. senin yokluktan var ettin ülkemize tekrar genç olarak bizler sahip çıkacağız. .......... müzik : can atillanın hamamda ilk gözyaşları enstrumanı yine hüzünlendirdi beni....:(((
http://www.harunyahya.org/imani/sirk1.html....................................
sana mi kaldi din dersi vermek. kaygusuz icinden gelen duygularii yazmis sen de herkesten daha muslumansin ya duzelt.... tovbe tovbe yaa
-----------------------------herkesin olaya bakış açısı var ve fikir belirtiyor. yoktan var etmek cümlesini her gören göz aynı yorumlayamaz. bence söylenenin düzgün ve bu tür eleştirilere kapalı olması için iyi hazırlanması gerekiyor, yorum yapanların hatası değil bence.
ve ayrıca din dersi vermek herkesin doğal hakkı değilmi, bu bir farz kardeşim, müslümanın müslümanı uyarması :), acaba bunu ifade eden hadisi şerif mi yalnış oluyor o zaman. ayrıca hem sünnet hem farz. :). farz olduğunu söyleyen bir hadisi şerif var :D
-
provokatif şeylere ne kadar meraklısınız ya lan bu kadar komploya gerek yok valla kafayı yersiniz en iyisi gidin psikologa görünün şimdi burada canakkale ile ilgili yeni resimler veriliyor fetullahçılık ne atatürkçülük ne ne alaka ? çözemedim hemen işi bi yerlere çekiyosunuz bir tartışma yapacaksak vatanın ne zor durumdan nerelere geldiği üzerine tartışma yapalım ama yine bu konuda değil.
-
RhiFaT bunu yazdı:
provokatif şeylere ne kadar meraklısınız ya lan bu kadar komploya gerek yok valla kafayı yersiniz en iyisi gidin psikologa görünün şimdi burada canakkale ile ilgili yeni resimler veriliyor fetullahçılık ne atatürkçülük ne ne alaka ? çözemedim hemen işi bi yerlere çekiyosunuz bir tartışma yapacaksak vatanın ne zor durumdan nerelere geldiği üzerine tartışma yapalım ama yine bu konuda değil.
-----------------------------kardeşim işin içinde provakasyon bile olsa, onu susturmanın yöntemi bu değilki, hemen defol git, sen şusun busun, cahilsin o öyle değil böyle sen bilmiyorsunla olmuyor.
Herkesin fikirleri bambaşka apayrı, e o zaman gerçek ne? bunu karşımızdakini dinleyerek, söz hakkı tanıyarak yanlışsa sünnet ve farzdaki gibi, güzel sözlerle düzeltmemiz çok daha güzel bir yöntem değilmi biz müslümanlar için? herşeyden önce kardeşiz burada lütfen.
hucurat suresinde apaçık bundan bahsediyor, müslümanlar, müminler kardeştir diye. Lütfen..
-
bunları yaklaşık 6 ay önce internethaber.com göstermişti. aynı şeyleri hiç yayınlanmamış gibi söylüyorlar