ÇANAKKALE Ye Taşınıyorum. Haliyle Kiralık Ev Ve Akıl Arıyorum.
-
Burda pahalı Kiralar öğrenci var diye dayiyorlar hocam
-
swordfish bunu yazdı
takma hacı
size her yer trabzon değilmiydi :)
Bu gerçek, şüpheniz olmasın. Gökçeadanın belediye başkanı Trabzonlu. Adadan başlamışız yerleşmeye. :-)
inan bana burayı gören Trabzonlu birdaha geri gitmez. Güzel şehir. En azından benim aradığım ve karadenide olmayan çoğu şeyi karşılıyor.
Yerleşmem lazım. Ev önerisi arıyorum. -
Aslında birkaç ev buldum. Ev sahipleri evlerin camına emlakcının telefonunu asıyor. iyide evi sokak sokak gezerek ben buluyorum. Neden emlakcıya 1 kira bedeli hizmet parası ödeyeyim. Evi emlakcı bulmadı ki.
-
Güncel
-
Çanakkale liyim ben de hocam lakin il dışında yaşıyorum ev konusunda söz veremem onun dışında sormak istediğin ne olursa yardımcı olmaya çalışırım. Hangi kurumda olduğunu söyle ona göre alternatifleri düşünelim. Çok dikkat et oralarda yanlış mahallelere girme başına gelmeyen kalmaz :D
-
Olgunisik bunu yazdıeğitim fakültesi yada anafartalar kampüsü civarı ilk tercihim. Olmassa önünden geçen büyük cadde üzeri yada arka sokakları da olabilir.
eğitimle anafartalar aynı yer hocam o taraflarda bulmanda biraz zor boş kalmıyo genelde orlar ve dediğin gibi emlakcılar burda sistemi iyi oturtmuş genelde herkes emlakcılarla çalışıyo bu gün okula giderken bakındım bi kaç boş yer var eğitimin arka tarafınfa rotary parkın o taraflarda uyarsa ayrıntılı bi araştırma yaparım yarın
-
captain bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
eğitim fakültesi yada anafartalar kampüsü civarı ilk tercihim. Olmassa önünden geçen büyük cadde üzeri yada arka sokakları da olabilir.
eğitimle anafartalar aynı yer hocam o taraflarda bulmanda biraz zor boş kalmıyo genelde orlar ve dediğin gibi emlakcılar burda sistemi iyi oturtmuş genelde herkes emlakcılarla çalışıyo bu gün okula giderken bakındım bi kaç boş yer var eğitimin arka tarafınfa rotary parkın o taraflarda uyarsa ayrıntılı bi araştırma yaparım yarın
Yarın ilk iş oradan başlayayım. Sağolasın. -
https://www.facebook.com/groups/paylasim.ev.esya/
bu adresten de bakabilirsiniz,genelde öğrencilerin paylaştığı şeyler oluyor ama ararsanız burdan da kiralık evlere ulaşabilirsinizyardımı olacaktır
buraya ilan da bırakabilirsiniz ev arıyorum diye
-
arkadaşım dikkat etmen gereken iki husus var, yabancıyı kazığa oturturlar yani tuttuklarını öperler geçim kaynakları odur. bir de gelibolu tarafıyla çanakkale anadolu tarafı birbirinden tümüyle ayrıdır, gelibolu full göçmendir köylerinde dikkatli olmak gerekir, şakayla karışık göte gelebilirsin, çok rahat insan kaybettikleri yerlerdir, sonra anan baban jandarmayla köy köy aramasın. karadenizlilere pek soğuk bakılmaz, doğulular pek sevilmez. soğuğu sağlam soğuktur, ev kiraları pahalıdır, kızları güzeldir, şoparları tam şopardır, ayık dolaş bişey olmaz.
-
RETRET bunu yazdı
arkadaşım dikkat etmen gereken iki husus var, yabancıyı kazığa oturturlar yani tuttuklarını öperler geçim kaynakları odur. bir de gelibolu tarafıyla çanakkale anadolu tarafı birbirinden tümüyle ayrıdır, gelibolu full göçmendir köylerinde dikkatli olmak gerekir, şakayla karışık göte gelebilirsin, çok rahat insan kaybettikleri yerlerdir, sonra anan baban jandarmayla köy köy aramasın. karadenizlilere pek soğuk bakılmaz, doğulular pek sevilmez. soğuğu sağlam soğuktur, ev kiraları pahalıdır, kızları güzeldir, şoparları tam şopardır, ayık dolaş bişey olmaz.
ömrün burda geçmiş sanki hocam :D