folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÇANAKKALE Ye Taşınıyorum. Haliyle Kiralık Ev Ve Akıl Arıyorum.

ÇANAKKALE Ye Taşınıyorum. Haliyle Kiralık Ev Ve Akıl Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    captain bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

arkadaşım dikkat etmen gereken iki husus var, yabancıyı kazığa oturturlar yani tuttuklarını öperler geçim kaynakları odur. bir de gelibolu tarafıyla çanakkale anadolu tarafı birbirinden tümüyle ayrıdır, gelibolu full göçmendir köylerinde dikkatli olmak gerekir, şakayla karışık göte gelebilirsin, çok rahat insan kaybettikleri yerlerdir, sonra anan baban jandarmayla köy köy aramasın. karadenizlilere pek soğuk bakılmaz, doğulular pek sevilmez. soğuğu sağlam soğuktur, ev kiraları pahalıdır, kızları güzeldir, şoparları tam şopardır, ayık dolaş bişey olmaz.

ömrün burda geçmiş sanki hocam :D

torpaklarım var orada olum :) her köyünü bilirim, behramlı çinganlarıyla göbek atmış adamım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    captain bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

arkadaşım dikkat etmen gereken iki husus var, yabancıyı kazığa oturturlar yani tuttuklarını öperler geçim kaynakları odur. bir de gelibolu tarafıyla çanakkale anadolu tarafı birbirinden tümüyle ayrıdır, gelibolu full göçmendir köylerinde dikkatli olmak gerekir, şakayla karışık göte gelebilirsin, çok rahat insan kaybettikleri yerlerdir, sonra anan baban jandarmayla köy köy aramasın. karadenizlilere pek soğuk bakılmaz, doğulular pek sevilmez. soğuğu sağlam soğuktur, ev kiraları pahalıdır, kızları güzeldir, şoparları tam şopardır, ayık dolaş bişey olmaz.

ömrün burda geçmiş sanki hocam :D

torpaklarım var orada olum :) her köyünü bilirim, behramlı çinganlarıyla göbek atmış adamım.

behramlılarla göbek attıysan saygım sonsuz :D

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

1 ay kadar kepez de kalmıştım. üniye de merkeze de 1 dolmuş.

dardanel ton un oralar da bayağı ev varmış kiralık. kuzenim söyledi.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Nerde yaşıyon sen ya nerden edindin bu bilgileri komik :D

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    İlgilenen herkese teşekkür ederim. Evi tuttum. Tam istediğim gibi bir ev değil, eski bir bina ama 2 gün içinde mucizede beklememek lazım. En azından istediğim yere yakın (anafartalar kampüsü civarı) ve kombili ev buldum.

-Geliboluda beni kaybederler denmiş. Arıza olursan, dışardan gelip yeri yurdu orası olan adamın gözüne batarsan bizim orada da kaybederler adamı. Hadi yiyorsa Trabzon farozda fenerbahçe formasıyla gez. Yada git istanbul fenerde giy Galatasaray formasını sonrada digitürk olan maç izlenen dolu bir mekana girip "$ikebahçenin maçınımı izliyorsunuz ehe ehe ehe de" de bak adamı nasıl buhar ediyorlar. Bende evimi ona göre tuttum. şoparların orada daha az kira vereceğim güzel evler varken gidip batmadım gözlerine.
    -Soğuk kısmına gelince Bkz. Doğalgaz. Yanlız metreküpü 95 kuruşmuş ihtimal faturası da en az kendi gibi yakacak beni.
    -Kızları güzel de o kızlar buralımı acaba. Mutlaka yerlisi vardır ama şehir birleşmiş milletler gibi. Karışık bir şehir. Gerçi umurumda da değil. Hatun bir bakışıyla aklımı alıp yerine östrojen hormonu doldurabiliyorsa ister marslı olsun ister yunan farketmez. Nataşhaların dediği gibi no problema.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

geçenlerde geliboluya gittim. allah seni inandırsın hocu, kendimi kaybediyordum.. telefon mu bozulmadı ohoo tüm aksilikler üstümdeydi.

o ne lan esnafında selam yok.. garip gurip bakışlar / allahtan bi polise denk geldim de 2 dakka ayak üstü öyle sohbet ettik adam bile orada olduğunadan dolayı pişman.

limana yakın olan müzeleri ilgisiz, ışıksız göt içi kadar yerde yeğenle birbirimizi kaybediyorduk.

2 tane zabıta koymuşlar bide içlerine yazık.

hangi askeri birlik vardı orda bilmiyorum ama önünden geçtiydim.. ufak ve harika bir ilçe planlaması var..

bankaların hepsinin aynı sırada olduğunu görünce acayip şaşırdım.. tekirdağda ki gibi değil (:

ama şu bi gerçek / bende karadenizliyim.. öyle sessiz sakin bi yerde yaşamak isterdim la :/ sadece insanların biraz daha saygısına ihtiyac var o kadar.

- @ olgunisik hocam sen ne işle mesguldün ?

ben barzodan cok bişi göremedim la ne hatunu :D

Amd-x tarafından 03/Mar/13 14:51 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

-Kızları güzel de o kızlar buralımı acaba. Mutlaka yerlisi vardır ama şehir birleşmiş milletler gibi. Karışık bir şehir. Gerçi umurumda da değil. Hatun bir bakışıyla aklımı alıp yerine östrojen hormonu doldurabiliyorsa ister marslı olsun ister yunan farketmez. Nataşhaların dediği gibi no problema.

kızlarına laf yok :D öğrenciysen yada bekar çalışıyosan çok kral yer 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bende 1 defa Çanakkaleye gıttim eşsiz bir şehir gerçekden de.Türkiye de çok yer gezdim gördüm turizim bölgelerinin tamamını gezdim ama Çanakkale'deki tarih hiç bir yerde yok

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Senin hesaba göre ben bir elimde esmeri diğerinde kumralı yaşayıp gitmeliyim zira çalışıyorum (memurum) ve comü de öğrenciyim. Bak heveslendirdin beni, dediğin gibi çıkmassa seni bulurum :-)
    sakin biriyim. Alkolü sigarası olmayan otgiller familyasından biriyim ve halimden de memnunum. Fazla hatunda sıkıntı. Günde 2 taneyi aşmayacaksın :-)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Senin hesaba göre ben bir elimde esmeri diğerinde kumralı yaşayıp gitmeliyim zira çalışıyorum (memurum) ve comü de öğrenciyim. Bak heveslendirdin beni, dediğin gibi çıkmassa seni bulurum :-)

sakin biriyim. Alkolü sigarası olmayan otgiller familyasından biriyim ve halimden de memnunum. Fazla hatunda sıkıntı. Günde 2 taneyi aşmayacaksın :-)

<

Bende otgil familyasından nim :). Az iyi giyin onlar kendi geliyo :-D
Toplam Hit: 3077 Toplam Mesaj: 32