Canı Sıkılanlar İçin Hobi
-
hmmm :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
Illegal_Character bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
pil israfından başka bir şey değil. o dönse ne olur dönmese ne olur :|
edit: çok negatif bakmışım yav olaya :( işsizliğin ...
-----------------------------bende aynı düşüncedeyim hocam onu döndürünce bişe mi olucak bu arada bende işsizliğin....:S
-----------------------------muridler yanlis anlamazsaniz bir soru soracagim tek cevap alip tesekkur edip baska yorum yapmayacagim. merakimdan soruyorum.
ise girmeyi hakettiginizi yani tahsil bilgi beceri insan iliskileri gibi ozellikler bakimindan es ya da daha ustun oldugunuz birisi ise girebiliyor siz is bulamiyormusunuz ve issiz olmanizda hukumetin`nin payi var mi ve simdiki hukumete oy vermeyi dusunuyormusunuz. inanin siyasi polemik amacli degil bu sorularim halk nasil bakiyor olaya bir issiz ne dusunuyor bu konuda,
Bu arada bric candir. bi kere havali bir oyun herkes gibi pispirik papazkacti ya da batak canak gibi oyunlar oynamiyorsunuz her kahvede oynanan vakit oldurme oyunlarina benzemiyor.
-----------------------------işsiz olmamızda tabiki hükümetin payı var modern köle gibi çalışıyoruz eli mahkum en düşük maaşla ne yapılabilio ki Kira + fatıralar al sana asgari ücret.
chp diorm.
Sendikaları desteklemezsen işverenin götü kalkar .q ezilen işçi olr.
-
konu açtımda silmişler uygun yer değil diye bende arama yaptım bulamadım en uygun bunu buldum buna yazayım bari.
Okçulukla ilgilenen varmı hiç aramızda, istanbulda pazarları okçuluk kursuna gideyim diyorum.
canım sıkılıyor : |