Canon Pixma Mp252 Yazıcı Hatası..
-
Açıkogretım sınavları yaklaştıgından dolayı soruları çıkartmak ıcın bir yazıcı aldım anasını satayım. Tarama özelliğide var...Her neyse soruları cıkartırken bi tarama yapayım dedim... Yukarıdaki hatayı aldım.Sizce nedir bu hata...
Ben biraz araştırma yaptım... USB kablosundan kaynaklandığını yazıyorlardı. Doğru mudur? Böyle hatayla karşılaşan varmı?
-
hoca tarayıcıyla iletişim kuramıyor ee iletişimi nasıl kuruyor tabikide usb kablosuyla... sıkıntı kablodandır sen kabloyu değiş...
-
banada vermişti bunu kartuşlara bak tam oturmuşmu hepsi doğru takmışmısın diye. Ve usb kablosunda kopukluk olablir.
-
Tamam da yazıyı döktürebiliyorum..Yazı yazılıyorsa neden tarama yapmasın onu anlayamadım. ne biçim iş anasını satayım... Neyse tek çare kabloyu geri vermek anlaşılan..Alışveriş marketinden almıştım inş. sorun çıkartmazlar.
Edit: @archair23;Yazı yazdırmada sorun yokda tarama kısmında sorun var. -
hocam herşeyi söy driverileri sil tekrar bağla driverleri yükle düzelicektir
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam da yazıyı döktürebiliyorum..Yazı yazılıyorsa neden tarama yapmasın onu anlayamadım. ne biçim iş anasını satayım... Neyse tek çare kabloyu geri vermek anlaşılan..Alışveriş marketinden almıştım inş. sorun çıkartmazlar.
-----------------------------aynı sorun bendede vardı. Nasıl yaptım hatrlamıorum :S tarama yapmıyordu. hocam canonun kendi cd sinden gelen programla yapıncamı hata verio direk. nasıl yaptığımı unuttum :S
-
Herşeyi kendi cd sinden kurdum...Zaten en başta yazdırma biriktiricisini kapatmışım onun yüzünden kuramadım 2 saat :) şimdi bu sorun çıktı.. neyse driverlerin hepsini kaldırayım tekrar kurayım.
-
bide yazıcının üzerinde tuş kombinasyonu var o şekilde restle filan. bide kartuşları çıkar tekrar tak hocam.
-
Nasıl memnunmusun Canon'dan...Şimdi tekrar kuruyorum driverleri.. kurduktan sonrada kartuşları söker takarım.
-
memnunum fakat tek kartuş bitince kırmızı bitti diyelim siyah var. Siyah çıktı alıcaksın diyelim vermiyo. kırmızı kartuşun yenisi alman gerek. Bende bütün kartuşları değiştirdim. evde kendim dolduruyorum bütün kartuşları otomatik çip resetlemesi ile değiştirdim. bir tanesi bitse bile çıkıo:D şuan memnunum hocam:D
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl memnunmusun Canon'dan...Şimdi tekrar kuruyorum driverleri.. kurduktan sonrada kartuşları söker takarım.
-----------------------------canon'un o modelini bilmiyorum ama genel olarak canon kadar ipne bir yazı markası daha bilmem... adamı deli eder yaf.. yazıcı üretiminde canon sıfır ...