folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Canon Pixma Mp252 Yazıcı Hatası..

Canon Pixma Mp252 Yazıcı Hatası..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Açıkogretım sınavları yaklaştıgından dolayı soruları çıkartmak ıcın bir yazıcı aldım anasını satayım. Tarama özelliğide var...Her neyse soruları cıkartırken bi tarama yapayım dedim... Yukarıdaki hatayı aldım.Sizce nedir bu hata...

Ben biraz araştırma yaptım... USB kablosundan kaynaklandığını yazıyorlardı. Doğru mudur? Böyle hatayla karşılaşan varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hoca tarayıcıyla iletişim kuramıyor ee iletişimi nasıl kuruyor tabikide usb kablosuyla... sıkıntı kablodandır sen kabloyu değiş...

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

banada vermişti bunu kartuşlara bak tam oturmuşmu hepsi doğru takmışmısın diye. Ve usb kablosunda kopukluk olablir.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Tamam da yazıyı döktürebiliyorum..Yazı yazılıyorsa neden tarama yapmasın onu anlayamadım. ne biçim iş anasını satayım... Neyse tek çare kabloyu geri vermek anlaşılan..Alışveriş marketinden almıştım inş. sorun çıkartmazlar.

Edit: @archair23;Yazı yazdırmada sorun yokda tarama kısmında sorun var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam herşeyi söy driverileri sil tekrar bağla driverleri yükle düzelicektir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tamam da yazıyı döktürebiliyorum..Yazı yazılıyorsa neden tarama yapmasın onu anlayamadım. ne biçim iş anasını satayım... Neyse tek çare kabloyu geri vermek anlaşılan..Alışveriş marketinden almıştım inş. sorun çıkartmazlar.

aynı sorun bendede vardı. Nasıl yaptım hatrlamıorum :S tarama yapmıyordu. hocam canonun kendi cd sinden gelen programla yapıncamı hata verio direk. nasıl yaptığımı unuttum :S 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Herşeyi kendi cd sinden kurdum...Zaten en başta yazdırma biriktiricisini kapatmışım onun yüzünden kuramadım 2 saat :) şimdi bu sorun çıktı.. neyse driverlerin hepsini kaldırayım tekrar kurayım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bide yazıcının üzerinde tuş kombinasyonu var  o şekilde restle filan. bide kartuşları çıkar tekrar tak hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Nasıl memnunmusun Canon'dan...Şimdi tekrar kuruyorum driverleri.. kurduktan sonrada kartuşları söker takarım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

memnunum fakat tek kartuş bitince kırmızı bitti diyelim siyah var. Siyah çıktı alıcaksın diyelim vermiyo. kırmızı kartuşun yenisi alman gerek. Bende bütün kartuşları değiştirdim. evde kendim dolduruyorum bütün kartuşları otomatik çip resetlemesi ile değiştirdim. bir tanesi bitse bile çıkıo:D şuan memnunum hocam:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:
    Nasıl memnunmusun Canon'dan...Şimdi tekrar kuruyorum driverleri.. kurduktan sonrada kartuşları söker takarım.

canon'un o modelini bilmiyorum ama genel olarak canon kadar ipne bir yazı markası daha bilmem... adamı deli eder yaf.. yazıcı üretiminde canon sıfır ...

🥒
Toplam Hit: 6658 Toplam Mesaj: 18