Canon Pixma Mp252 Yazıcı Hatası..
-
Olmadı a.q :@ yarın gidecem kipaya vericem.. Alırlar geri dimi..Bi tane HP vardı onu alıcam..
-
Arkadaşın sorusu için : yazıcıda kullandığın bilgisayara bağlantı kablon usb 1.1 mi ? Hiç bi marka yazıcının yanında printer kablosu vermediği için ucuz olan usb 1.1 kablo almış ihtimalin var. bi kontrol et istersen ?
Ayrıca,Canon Printer ve Fotoğraf Makinelerinde Ürününün tamamını üretebilen tek üretici firmadır !..
Kendi Yazılımını Kendisi Üretir.
Birde ; Çift Kartuş Kullanan Makinelerde Biri Bittiğinde Diğerinin Çalışmama Durumu Yazıcıda Tüm Markaların Hepsinde Geçerlidir.Sadece Canon'a Ait Bi Durum Değildir !..
Bu Sektördeyim !..
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın sorusu için : yazıcıda kullandığın bilgisayara bağlantı kablon usb 1.1 mi ? Hiç bi marka yazıcının yanında printer kablosu vermediği için ucuz olan usb 1.1 kablo almış ihtimalin var. bi kontrol et istersen ?
Ayrıca,Canon Printer ve Fotoğraf Makinelerinde Ürününün tamamını üretebilen tek üretici firmadır !..
Kendi Yazılımını Kendisi Üretir.
Birde ; Çift Kartuş Kullanan Makinelerde Biri Bittiğinde Diğerinin Çalışmama Durumu Yazıcıda Tüm Markaların Hepsinde Geçerlidir.Sadece Canon'a Ait Bi Durum Değildir !..
Bu Sektördeyim !..
-----------------------------orasını bilemem hocam benim yoruma yazmışsın sadece canon kullandım memnunum yani :D ama tek kötü yanı tek kartuş bitince yenisini alman gerekio onunda çözümünü buldum. çok memnunum arkş canona kötü demiş filan ama güzel yani:d şahsi fikrim
-
archair23 bunu yazdı:
---------------------------orasını bilemem hocam benim yoruma yazmışsın sadece canon kullandım memnunum yani :D ama tek kötü yanı tek kartuş bitince yenisini alman gerekio onunda çözümünü buldum. çok memnunum arkş canona kötü demiş filan ama güzel yani:d şahsi fikrim
-----------------------------tek kartuş bittiğinde cihazın çalışmama durumu tüm yazıcı markalarında olan bişe hp , epson vs...
yani 510 yada 511 numaralı kartuşlardan hangisi biterse bitsin tamamlaman gerekir ..
bşka bi sorun olursa cvp verebilirim .)
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------
archair23 bunu yazdı:
---------------------------orasını bilemem hocam benim yoruma yazmışsın sadece canon kullandım memnunum yani :D ama tek kötü yanı tek kartuş bitince yenisini alman gerekio onunda çözümünü buldum. çok memnunum arkş canona kötü demiş filan ama güzel yani:d şahsi fikrim
-----------------------------tek kartuş bittiğinde cihazın çalışmama durumu tüm yazıcı markalarında olan bişe hp , epson vs...
yani 510 yada 511 numaralı kartuşlardan hangisi biterse bitsin tamamlaman gerekir ..
bşka bi sorun olursa cvp verebilirim .)
-----------------------------yok hocam saol :D ben kartuş takımı aldım çip resetlemesi var kndiliğinden bitsede çıktımı alıorum. kndi dolumumu kendim yapıyorum.
-
dolum için bişe diyemicem :) ama canonla ilgili bi problemin olduğnda msj atabilirsin :)
-
Aynen öyle dostum kablo 1.1 özellikli.. gidip kabloyu değiştirecem.. Canon kalsın diyorsunuz yani.