folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Canon Pixma Mp252 Yazıcı Hatası..

Canon Pixma Mp252 Yazıcı Hatası..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Olmadı a.q :@ yarın gidecem kipaya vericem.. Alırlar geri dimi..Bi tane HP vardı onu alıcam..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

Arkadaşın sorusu için :  yazıcıda kullandığın bilgisayara bağlantı kablon usb 1.1 mi ? Hiç bi marka yazıcının yanında printer kablosu vermediği için ucuz olan usb 1.1 kablo almış ihtimalin var. bi kontrol et istersen ?

Ayrıca,Canon Printer ve Fotoğraf Makinelerinde Ürününün tamamını üretebilen tek üretici firmadır !..

Kendi Yazılımını Kendisi Üretir.

Birde ; Çift Kartuş Kullanan Makinelerde Biri Bittiğinde Diğerinin Çalışmama Durumu Yazıcıda Tüm Markaların Hepsinde Geçerlidir.Sadece Canon'a Ait Bi Durum Değildir !..

Bu Sektördeyim !..

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

theimpossible bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşın sorusu için :  yazıcıda kullandığın bilgisayara bağlantı kablon usb 1.1 mi ? Hiç bi marka yazıcının yanında printer kablosu vermediği için ucuz olan usb 1.1 kablo almış ihtimalin var. bi kontrol et istersen ?

Ayrıca,Canon Printer ve Fotoğraf Makinelerinde Ürününün tamamını üretebilen tek üretici firmadır !..

Kendi Yazılımını Kendisi Üretir.

Birde ; Çift Kartuş Kullanan Makinelerde Biri Bittiğinde Diğerinin Çalışmama Durumu Yazıcıda Tüm Markaların Hepsinde Geçerlidir.Sadece Canon'a Ait Bi Durum Değildir !..

Bu Sektördeyim !..

orasını bilemem hocam benim yoruma yazmışsın sadece canon kullandım memnunum yani :D ama tek kötü yanı tek kartuş bitince yenisini alman gerekio onunda çözümünü buldum. çok memnunum arkş canona kötü demiş filan ama güzel yani:d şahsi fikrim 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    ---------------------------

orasını bilemem hocam benim yoruma yazmışsın sadece canon kullandım memnunum yani :D ama tek kötü yanı tek kartuş bitince yenisini alman gerekio onunda çözümünü buldum. çok memnunum arkş canona kötü demiş filan ama güzel yani:d şahsi fikrim 

tek kartuş bittiğinde cihazın çalışmama durumu tüm yazıcı markalarında olan bişe hp , epson vs...

yani 510 yada 511 numaralı kartuşlardan hangisi biterse bitsin tamamlaman gerekir ..

bşka bi sorun olursa cvp verebilirim .)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

theimpossible bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:
    ---------------------------

tek kartuş bittiğinde cihazın çalışmama durumu tüm yazıcı markalarında olan bişe hp , epson vs...

yani 510 yada 511 numaralı kartuşlardan hangisi biterse bitsin tamamlaman gerekir ..

bşka bi sorun olursa cvp verebilirim .)

yok hocam saol :D ben kartuş takımı aldım çip resetlemesi var kndiliğinden bitsede çıktımı alıorum. kndi dolumumu kendim yapıyorum.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

dolum için bişe diyemicem :) ama canonla ilgili bi problemin olduğnda msj atabilirsin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Aynen öyle dostum kablo 1.1 özellikli.. gidip kabloyu değiştirecem.. Canon kalsın diyorsunuz yani.

Toplam Hit: 6663 Toplam Mesaj: 18