folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çapa Motorundan Atv Yapacam

Çapa Motorundan Atv Yapacam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

taBaDa bunu yazdı:
    -----------------------------

rebellisch bunu yazdı:

çapa motoruna biz patpat diyoruz :D lombardin de diyolar. Teknolojik eşek bi nevi :D

capa motoruna patpat dıyorsunuz oylemı yada sen bılmıyor uyduruyorsun :D:D su motorlarının motorlarından yapılan alete patpat denır hocam sallamayalım... lombardın olayı halatla cekılene lombardın denır oda sulamada kullanılan motorlardan bır tanesıdır lombardın--solak dıye adlandırılan 2 tıp motor vardır..

Neden sallama gereği duyayımki, google a çapa motoru yazınca gelen resimdekilerin aynısı, su motoru nedir bilmiyorum,  Tek bildiğim bu altlere patpat dendiği :D Suyla ilgili bi kullanımı olduğunu da görmedim. Benim bildiğim alete farklı ekipmanlar takılabiliyor, belki de dış görünüşleri aynı olduğu için bana öyle gelmiştir. Şöyle bilmişlik yapanlara da sinir oluyorum ayrıca... Yanlışım varsa düzelt sallama falan deme. Köyde yaşamıyorum yılda bir kez gidiyorum neyin ne olduğunu da tam bilmiyorum. Ama ufaklıktan beri bu tür aletlere patpat diyorlardı hala aynı... Bu arada Fatsalıyım. Kullanım yöreden yöreye değişebilir

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

taBaDa bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

çapa motoruna biz patpat diyoruz :D lombardin de diyolar. Teknolojik eşek bi nevi :D

capa motoruna patpat dıyorsunuz oylemı yada sen bılmıyor uyduruyorsun :D:D su motorlarının motorlarından yapılan alete patpat denır hocam sallamayalım... lombardın olayı halatla cekılene lombardın denır oda sulamada kullanılan motorlardan bır tanesıdır lombardın--solak dıye adlandırılan 2 tıp motor vardır..

Neden sallama gereği duyayımki, google a çapa motoru yazınca gelen resimdekilerin aynısı, su motoru nedir bilmiyorum,  Tek bildiğim bu altlere patpat dendiği :D

bizdede patpat deniyor.

çapalama işini yapiyor. sallanıcak, yada uydurulcak bi durum yok.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

çapa motoru ıle hıc gırısme derım bence atv al masraf cok olur.Demırcısıydı alımunyumuydu fılan bır dunya ıs cıkarır sana hepsını kendın halledemezsın ıllakı sanayı yuzu gorecek.

Bır sıkıntı olur kaynagı atar bırseyı kırılı dag basında kalırsın denge olayını ıyı ayarlaman lazım.

Ha dersen kı normal duz yolda bınecegım ben arazı ve hız olayı onemlı degıl araba seklınde yapacagım yap derım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı:

çapa motoru ıle hıc gırısme derım bence atv al masraf cok olur.Demırcısıydı alımunyumuydu fılan bır dunya ıs cıkarır sana hepsını kendın halledemezsın ıllakı sanayı yuzu gorecek.

Bır sıkıntı olur kaynagı atar bırseyı kırılı dag basında kalırsın denge olayını ıyı ayarlaman lazım.

Ha dersen kı normal duz yolda bınecegım ben arazı ve hız olayı onemlı degıl araba seklınde yapacagım yap derım

bana da atv ler daha narin geliyor. çapa motorları daha dayanıklı diye düşünüyorum. selesini ve arka vagon kısmını da sade ve dayanıklı malzemeden yaparsak ve atv boyutlarında tutarsak sağlam birşey ortays çıkabilir.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

o motorun hızı nekı bır motora takıcan dunya ses:) şansın Bol Olsun

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taBaDa
    taBaDa's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

taBaDa bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

Neden sallama gereği duyayımki, google a çapa motoru yazınca gelen resimdekilerin aynısı, su motoru nedir bilmiyorum,  Tek bildiğim bu altlere patpat dendiği :D

bizdede patpat deniyor.

dogdugumdan berı esk merkezde yasıorum bende koyde yasamıyorum senede belkı 2 senedı bır gıderım koye.. yoreden yoreye degıstıgını sanmıyorum.. ayrıca bılmıslık yapıp bu boyle dedıgın ıcın sallama dıyorum sen yapıyorsun bılmıslıgı ben duzeltıyorum fark var! arastır ıstersen bıraz.. googledan arat ılk buldugun konuda haklıyım deme..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Resim İsteriq :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

taBaDa bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

taBaDa bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

bizdede patpat deniyor.

dogdugumdan berı esk merkezde yasıorum bende koyde yasamıyorum senede belkı 2 senedı bır gıderım koye.. yoreden yoreye degıstıgını sanmıyorum.. ayrıca bılmıslık yapıp bu boyle dedıgın ıcın sallama dıyorum sen yapıyorsun bılmıslıgı ben duzeltıyorum fark var! arastır ıstersen bıraz.. googledan arat ılk buldugun konuda haklıyım deme..

ok

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bizim köylerde PatPat diye motosiklete de derler...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 5174 Toplam Mesaj: 20