Çarpık Aile Bağları - Çözene Madalya Var! :)
-
Ben biraz olsun birşey yakalayamamış mıyım abü ? :(
-
Bunun sonucunu grafik olarak çizip tubitaka yarisma sorusu diye gonderebilirsin.
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Biraz karıştırmışsın :))
-
HolyOne bunu yazdı:
Bunun sonucunu grafik olarak çizip tubitaka yarisma sorusu diye gonderebilirsin.
-----------------------------Yarışmaya katılanlara yazık olur :))
Onu bunu bırakın, hâla şemayı çizebilen çıkmadı! :))
Aytek gerçekten madalya gerekecek bunu çözene :))
-
Düzeltebilme şansım hala var mı ? :))
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------Criminal
5/19/2007 2:53:00 AM
Hiçbiryerdeki adam...
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------Biraz karıştırmışsın :))
Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini. (Gözünüz davetiye görsün: bkz. pofilim :)) )Düzeltebilme şansım hala var mı ? :))
-----------------------------Yeterince uğraşırsan neden olmasın? :))
-
tam dizi çekilecek hikaye işte içinde sübyancılık yasak aşk ve daha ne ararsan var:D
-
Nerde Tahribat'ın dehaları? Einstein'in sorusundan daha basit lan bu! :)))
-
cözene helal olsun bi sefer okudum ..2 kusak üstü dedesi oluyo ..1 kusak üstü yegeni.vs vs. diyecem cünkü bu kolay kolay akilda kalmiyor ..degisik bi soru harbiden tebrikler..cözenin elini kücügümde olsa öpmek gerek.
-
slm beyler ben çözdüm sanırım...yanlız bunu yaklaşık 2-3 saat ugrastım çözmek için ve inanın çözene kadar beynım sulandı.. :D:D
olayın asıl kahramanını ele alınarak yorumları yapıyorum..
babasının amca oglu : baba sayılıyordedesinin kardeşi:üvey babası oluyor
belli bir yaşa kadar üvey babasını gerçek babası,gercek babasınıda kuzeni sanıyormuş...
ortada babayla bırlıkte aynı kadınla yasanılmış bır ılışkı ve ortada kime ait oldugu bılınmeyen bır cocuk var..
üvey abi: aynı zamanda babasının erkek kardeşi yanı amcası ve dedesiyle annesi arasında bır ensest ılışkı yasanmıstır,
üvey abla:aynı zamanda babasının kız kardeşi yani hala ,dedesiyle annesi arasında 2. bır ensest ılışkı yasanmıstır
ve üvey abla ile üvey kardeş evlenmişler,burda üvey abla yani hala aynı zamanda yenge oluyor...ve amcası olacak puşt adamsa eniştesi oluor,
ortada birde küçük kardeş varmış,ve küçük kardeşin amcası(üvey veya öz belirtilmemiş) oluyormuşsun,(dolayısıyla üvey abinin senin annenle olan bir ilişki sonucu küçük kardeşin ortaya çıkıyor)küçük kardeşinin abisi senin oğlun(yani üvey abin, seninle annenin yapmış olduğunuz bir ilişkiden olduğu anlaşılıyor) ve aynı zamanda küçük kardeşinin üvey babası oluyorsun...ve aynı zamanda senin baban küçük kardeşinin abisinin üvey babası olduğundan sen oglunun abisi oluyorsun
daha önce senınle babanın aynı kadınla bir ilişkisi oldugundan bahsetmiştim...ikinizde aynı kadından birer çocuğu var ama ilk cocuk yanı buyuk cocuk sendenmiş..ve seviştigin kadın aynı zamanda üvey annen oluyor
annen aynı zamanda babaannenin kız kardeşi yani ninen oluyor.
annenden olan üvey abi ve ablan...annen aynı zamanda ninen olduğundan ninenin (annenin) oğlu ve kızı amcan ve halan oluyor...ve bu sayede abi ve ablalarının yeğeni oluyorsun...ve aynı zamanda oglunun dedesi olman ise : zamanında annenle (ninenle) yaşamıs oldugun ilişki sonucu dogan küçük kardeşinin aynı zamanda dedeside oluyorsun...
annenle (nınenle) ilişki yaşadığından babanın kardeşi ve aynı zamanda babanın kardeşinin oğlu yanı kuzeni oluyorsun annen sayesinde
küçük üvey kardeşin(oğlun),yani üvey oğlunun(zamanında babanla aynı kadını paylasırken ,o kadından dogan ılk cocuk senın ,kucuk yanı ikinci cocukta babanındı,o kucuk cocuk halıyle uvey oglun oluyor) üvey dedesi oluyorsun(annen yani babanın annesi (ninen) oldugundan babanın üvey kardeşi, yani babanın oglunun üvey dedesi oluyorsun) bunu muhtemelen farketmişsinizdir :) ama kesınlıkle butun bu olanlar bu kahramanın sucu degıl.. o masum bunlar onun kişisel seçimi değil :D:D
kahramanın dedesi aynı zamanda üvey amcası oluyor( burdaki üvey amca kendiside olabilir,cunku annesiyle(nınesiyle) ilişki yaşamış,..aynı zamanda babasının üvey kardesi yanı kendisinin üvey amcası oluyor..ve aynı zaman ninseiyle (babasının annesiyle) ilişki yaşadığı için kendisinin üvey dedeside oluyor ve ninesinin yani annesinin kızkardesi ile de evli oldugu için kendı teyzesinin kocasıda oluyor...
üvey abi eşinden ( bu kahramanın üvey ablasından) boşandı ve şimdi kahramanın çocuğunun annesiyle evlenmeyi planlıyor, yani üvey kardeşinin annesiyle... tüm bunlar yetmezmiş gibi üstüne üstlük üvey ablan da senden hamile.!
bu kadar...hay ben böle ailenin taaaaaa amk :D:D