Çarpık Aile Bağları - Çözene Madalya Var! :)
-
tüm yazdıklarımı criminal in verdiği soru parcasında ki satırları teker teker karşılaştırarak bakın her satırın cevabını bir satır yazdım ondan sonrakı satırın cevaınıda alta...böle tüm satırları çözdüm...hem soru parcasını hemde cevapları karsılastırıp okuyun derim o zaman cevapalrımın dogru olduugnu goreceksınız...
-
Ne yazık ki yanlış, ufak bir hatan bir kaç büyük hataya yol açmış...
Mücadele edecek başka insanlar çıkar diye hatanın nerede olduğunu söylemiyorum burada.
Pm yoluyla söyleyebilirim, söylemeyebilirim de :)
Ama çok yaklaştığını söylemeliyim!...
-
bu kadar yaklaşmak bile güzel
insan okurken bile beyni dönüyor
-
eğer yanlışımın ne oldugunu değil sadece nerelerde oldğunu ögrenirsem çözmeye kararlıyım(son 2 satır değilmi acaba ?)...bu tip zor sorularda cok iddalıyımdır :D...criminal hacım yanlışlarımın hangı bolum veya satırlar cıvarında felan odlugnu solesın yeter.. Not: bu arada ben cozerken bır - iki yerde sanki çelişki gordum cevaplarımın yanlış degılse sorularda bı sorun olmadııgnıda kontrol edebılırmısın criminal hacı ? :D...çunku baktım dogru gıbı gelıyor cevaplar yaw :D....ama çözecem
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
eğer yanlışımın ne oldugunu değil sadece nerelerde oldğunu ögrenirsem çözmeye kararlıyım(son 2 satır değilmi acaba ?)...bu tip zor sorularda cok iddalıyımdır :D...criminal hacım yanlışlarımın hangı bolum veya satırlar cıvarında felan odlugnu solesın yeter.. Not: bu arada ben cozerken bır - iki yerde sanki çelişki gordum cevaplarımın yanlış degılse sorularda bı sorun olmadııgnıda kontrol edebılırmısın criminal hacı ? :D...çunku baktım dogru gıbı gelıyor cevaplar yaw :D....ama çözecem
-----------------------------Yanlışın başlarda ve sonra gerisini götürüyor. Şema var elimde, aile ağacına bakarak yazdım hikayeyi... :)
-
Ne rituel mi bu o resmi baktiginda kodlamak olmali.bende asiri alkol aldigim zaman biseyler yazarim surekli bu kadar acikalti yazamam benimkiler tamamen yalin.bu cok ufak bi izdusum.ama guzel bi yontem.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Ne rituel mi bu o resmi baktiginda kodlamak olmali.bende asiri alkol aldigim zaman biseyler yazarim surekli bu kadar acikalti yazamam benimkiler tamamen yalin.bu cok ufak bi izdusum.ama guzel bi yontem.
-----------------------------Ben yazarken fazlasıyla ayıktım :)
-
-
oha
11.37 MB bmp dosyasi
insan jpg olarak kaydeder
-
@Grey-cellis
bu şemayı sen mi çizdin yoksa bır yerlerdenmı arayıp buldun ? sadece merak ettim,cunku sema cızmek gercekten daha az hata yapmanı sağlar
-------------------------------
@Criminal
Hoca bi cevabını soluceksın aradan yıllar gectı be daha solemedın.. Bu saatten sonra da birilerinin ugrasacağını sanmıyorum =) onun için dogru cevap neyse sole artık.
Not: 1.5 yıllık konuyu hortlattım ama 1.5 yıl gıbı bı suredir yazılamayan bı cevap düşündürdü beni :)