Cartel Dönüyor
-
Cartel Cehennemden çıkan çılgın Türk... Kırmızı değil Kara Kan!!!
Lan rapi hiç sevmem ama bunlara bitiyordum var ya... Helal olsun adamlara.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------sagopa nin milli gorus cizgisinde biri oldugunu herkes biliyor, ben dinlemedigim halde biliyorum.
bildigim kadariyla imam hatip mezunuydu, necmettin hoca fark var parcasini istemisti secim icin vermemisti.
ne sagopa, ne molla, ne ceza ne cartel
en guzeli kafasi guzel Turkiye
-----------------------------İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı mezunu.
Necmettin Erbakan'ın istediği parça Sagopa Kajmer'e ait değil =)
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------cartel gibi ibrahim erkal da geri dönsün, hatta düet yapsınlar :W
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=53636810759&ref=ts
-----------------------------
içtinmi lan sen yine :Dnayır nolamaz onlar ayrı dünyaların insanları :P
-
sanatı sanatçıyı unutmayacağız, unutturmayacağız :P
yarın öbürgün çocuğun "baba bu kamyonlarda niye 'canısı' yazıyor?" dediğinde ne cevap vereceksin :P
-
@daha oncede dönücekti diyenlere
bu sefer manga yla ortak proje yapcaklar
oyüzden bu sefer döndüler galiba
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------sagopa nin milli gorus cizgisinde biri oldugunu herkes biliyor, ben dinlemedigim halde biliyorum.
bildigim kadariyla imam hatip mezunuydu, necmettin hoca fark var parcasini istemisti secim icin vermemisti.
ne sagopa, ne molla, ne ceza ne cartel
en guzeli kafasi guzel Turkiye
-----------------------------İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı mezunu.
Necmettin Erbakan'ın istediği parça Sagopa Kajmer'e ait değil =)
-----------------------------rapdan ve rapciden anlamadigim ortaya cikti.
-
cartelin konusu oluyor sago karışıyor, cezanın konusu olsa sago karışıyor işin içine, demekki sevilen bi adam.
bende çok seviyorum. en azından Kuran-ı Kerim dinlerkenki saygısına bakın.
içkici, şarapcı, küfürbaz, esrarcı da olabilir, nede olsa rap sokak şarkısı ya onları yapması normal değil mi ?
Kur-an dinlemesi mi normal gelmiyor insanlar ?
hem rapcı hem dinine bağlı olması mı batıyor ?
yoksa yazdığı sözlerle ileride anılacak bir şair olması mı ?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Arabesk sözlü sago rapi son bulsun.
-----------------------------Dj Akman'la karıştırdın galiba.
Ben adamın yaptığı sanata bakarım dinci, tarikatçi, şarapçı olması beni ilgilendirmez. Pkk Ahmet Kaya'yı bile dinleyebiliyorken Sagopa'nın neci olduğuyla pek ilgilenmiyorum. Adam bana tersse para kazandırmam orjinal albümünü almam olur biter. Sagopa'nın dini yönüne bir lafım yok ama cüppelinin peşinden gidiyorsa çok yanlış yapıyor.
-
hımm hiç dinlemedim ama bir efsanedir cartel gelsın bakalıım kimlermiş dinlemeye değer olacağını umut ediyorum....
-
ceza da sagopa da kartel de farklı tarzlardan arkadaşlar hepsi bana güzel geliyor |: herbirinin ayrı ayrı sevdiğim parçaları var :/ kartel çocukluğumun repçisi :/