Cartel Dönüyor
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------ceza da sagopa da kartel de farklı tarzlardan arkadaşlar hepsi bana güzel geliyor |: herbirinin ayrı ayrı sevdiğim parçaları var :/ kartel çocukluğumun repçisi :/
-----------------------------
çocukluğununmu :) -
lordvader89 bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------ceza da sagopa da kartel de farklı tarzlardan arkadaşlar hepsi bana güzel geliyor |: herbirinin ayrı ayrı sevdiğim parçaları var :/ kartel çocukluğumun repçisi :/
çocukluğununmu :)
evet jan. sen o zmaanlarda kundakta olduğundan bilmez/tanımazsın karteli :B -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
çocukluğununmu :)
evet jan. sen o zmaanlarda kundakta olduğundan bilmez/tanımazsın karteli :B
ahahha :) Seni görende kore gazisi sanır :) -
lordvader89 bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------evet jan. sen o zmaanlarda kundakta olduğundan bilmez/tanımazsın karteli :B
ahahha :) Seni görende kore gazisi sanır :)
o kadar eski deilde yakın tarihin canlı şahitlerinden olduğumm kesin.. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62517 :D -
Hayırlı olsun Ne diyelim..
-
vee exca nın cocukluğu;

:D
-
-
cartelin dönemesi şarttı zaten:)
rock in coke da manga ile featlerini izledim çok iyi değillerdi eeee yıllar geçti pas tutmaları normal ama olaya şöyle bakın bir de; siz ki cartelsiniz TR ye rap i tanıtan grupsunuz ve rock efsanesi olmuş bir festivalde sahne alıyorsunuz
bunu yapmak her baba yiğidin harcı değildir :)
rock felsefesi rap tarafından istila ediliyor işte bu da bizim gurur kaynağımızdır..Alper ağa ya selam olsun(!)