Casio EFA 120 L | Görüşleriniz...
-

Casio EFA 120 L Özellikler
- Çelik Kasa
- Deri Kayış
- Mineral Cam
- Bombeli Cam
- 100 M Su Geçirmezlik
- 12 / 24 Formatı
- Tam Otomatik Takvim
- Alarm
- Sessizlik Fonksiyonu
- Kronometre
- Geri Kronometre
- 3 Yıl Pil Ömrü
- Otomatik Işıklı Zemin Aydınlatma
- Dünya Saatleri
- Isı ÖlçümüÜrün Fiyatı : 150TL
Müridler bu ürün baya hoşuma gitti. Satın almayı düşünüyorum. Kullanan yada birebir görüp inceleyen müridimiz var mı acaba ? Görüşlerinizi, düşüncelerinizi, önerilerinizi bekliyorum... :)
-
bence güzel gibi hocam bende 5 yıldır casio kullanıyorum bunun fiyatı nedir ?
-
hocam ürün bnmde çok hoşuma gitti fakat kasası çok küçük normalde büyük kasalı saatlerden bende pek hoşlanmam ama bu saatin kasası bayaa küçük bayan yda çocuk saati gbi eğer bileklerin inceyse çok şık bir tercih olucaktır snn için.
-
Odun bikeli değilim hocam :) Ürünün fiyatı 150TL Hem spor görünümlü hemde resmi. Karizmatik bir ürün. Almalımıyım sizce :)
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
bence güzel gibi hocam bende 5 yıldır casio kullanıyorum bunun fiyatı nedir ?
-----------------------------Bende Casio kullanıyordum şuan Swatch kullanıyorum. Bu ürünü görünce işler değişti :)
-
kasası çok küçük. casio AQ-160 kullanıyorum.öneririm
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
kasası çok küçük. casio AQ-160 kullanıyorum.öneririm
-----------------------------İnceledim ama benim hoşuma gitmedi :) Dediğim gibi hocam odun bilekli değilim. Bileklerim kalın değil. Büyük saat hastasıda değilim. Sanırım bu tam bana göre. :)
-
hocam bileklerim incedir we casio'nun http://www.casio-europe.com/euro/watch/edifice/ef-324l-1avef/ saatini kullanıyorum bu bile ufak kasaya sahip bir saatirki dediğin saatin kasası dahada küçük. alıcaksan gzel bir saat şekil özellik kalite hepsi war fakat denemeden son kararını werme.
-
gerçekten güzel saatmiş. Kayışının görünüşü çok iyi. Hocam nerden alıcaksın saati ? 150TL nerdeki fiyatı ?
-
XCoder bunu yazdı:
gerçekten güzel saatmiş. Kayışının görünüşü çok iyi. Hocam nerden alıcaksın saati ? 150TL nerdeki fiyatı ?
-----------------------------BURADA satışını yapıyor arkadaş. Elinde mevcut değilmiş şuan. Ama istersen 10 güne kadar yurtdışından getirtirim dedi.
-