Casper CN-VTI740F(İ7) Notebook Fiyat/Performans
-
casperdan uzak dur.
-
3 ay sonra şu an kullanmakta olduğum casper notebook un garantisi bitiyor. Şöyle bi yorumlara baktım baya bir gözümü korkutmayı başardınız :)
2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Çok şükür garantilik bir işimde olmadı.
Elektronik eşya şans işidir hiç belli olmuyor. Elbette markanında büyük ölçüde bu şansa etkisi var ancak ben casper' ımdan çok memnunum.
Bence belirttiğin casper notebook f/p açısından oldukça iyi gözüküyor. Tavsiyem bu markayı kullanan biri olarak alman yönünde...
Şimdiden hayırlı olsun...
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
3 ay sonra şu an kullanmakta olduğum casper notebook un garantisi bitiyor. Şöyle bi yorumlara baktım baya bir gözümü korkutmayı başardınız :)
2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Çok şükür garantilik bir işimde olmadı.
Elektronik eşya şans işidir hiç belli olmuyor. Elbette markanında büyük ölçüde bu şansa etkisi var ancak ben casper' ımdan çok memnunum.
Bence belirttiğin casper notebook f/p açısından oldukça iyi gözüküyor. Tavsiyem bu markayı kullanan biri olarak alman yönünde...
Şimdiden hayırlı olsun...
-----------------------------bende tamamiyle memnunum. q900 modeli var elimde.
ayrıca servisleride çok iyi çalışıyor bir kere kendi hatamdan ötürü çıkan bir sorunu ücretsiz, kısa sürede halletmişlerdi
-
Bu ozellıklerde bi üst modelini almaya karar verdik.Tek farkı 6gb ddr3 ram i var anakart 8 e desteklıyor. Ek olarak ön bellekte 6mb. Yeni tutar 1760 tl . Ben satın almayacagım ama bu kadar şikayet düşündürücü.. ?