folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Casper CN-VTI740F(İ7) Notebook Fiyat/Performans

Casper CN-VTI740F(İ7) Notebook Fiyat/Performans

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

casperdan uzak dur. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

3 ay sonra şu an kullanmakta olduğum casper notebook un garantisi bitiyor. Şöyle bi yorumlara baktım baya bir gözümü korkutmayı başardınız :)

2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Çok şükür garantilik bir işimde olmadı.

Elektronik eşya şans işidir hiç belli olmuyor. Elbette markanında büyük ölçüde bu şansa etkisi var ancak ben casper' ımdan çok memnunum.

Bence belirttiğin casper notebook f/p açısından oldukça iyi gözüküyor. Tavsiyem bu markayı kullanan biri olarak  alman yönünde...

Şimdiden hayırlı olsun...

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

3 ay sonra şu an kullanmakta olduğum casper notebook un garantisi bitiyor. Şöyle bi yorumlara baktım baya bir gözümü korkutmayı başardınız :)

2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Çok şükür garantilik bir işimde olmadı.

Elektronik eşya şans işidir hiç belli olmuyor. Elbette markanında büyük ölçüde bu şansa etkisi var ancak ben casper' ımdan çok memnunum.

Bence belirttiğin casper notebook f/p açısından oldukça iyi gözüküyor. Tavsiyem bu markayı kullanan biri olarak  alman yönünde...

Şimdiden hayırlı olsun...

-----------------------------

bende tamamiyle memnunum. q900 modeli var elimde.

ayrıca servisleride çok iyi çalışıyor bir kere kendi hatamdan ötürü çıkan bir sorunu ücretsiz, kısa sürede halletmişlerdi

Düşünüyorum, o halde varım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Bu ozellıklerde bi üst modelini almaya karar verdik.Tek farkı 6gb ddr3 ram i var anakart 8 e desteklıyor. Ek olarak ön bellekte 6mb. Yeni tutar 1760 tl . Ben satın almayacagım ama bu kadar şikayet düşündürücü.. ?

Bir var,Bir yok..
Toplam Hit: 3756 Toplam Mesaj: 15