Casper Vs Lenovo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

casper nirvana serisi kullanmaktayım ama sıkıntı yaşamadım ama yeni serilerde sıkıntı yaşayabilirsiniz bir de i3 serisi bendeki bile i5

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

2 senedir lenovo kullanıyorum taş gibi hiçbişiyi yok ki hor kullanan biriyimdir. casper ı bilmiyorum ama millet çok bok atıo

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

casper alacağıma gider grundig alırım aq :D

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

casper alacağıma gider grundig alırım aq :D

ikisinin arasında fark ne ?
    Casperin masaüstüleri güzeldir özellikle kasaları gerçekten sağlamlar kuzenim yaklaşık 6 senedir kullanıyo daha tık demedi makina :) , söz konusu laptoplara gelince berbatlar ben şu anki laptopumu servise götürmeden bıktım.. artık servisteki elemanlarla aramızda özel bi bağ oluştu :D. Lenovo kullanmadım ama gerçekten iyi olduklarını duymuştum.Elektronik şans işidir , kimi alır 5 sene kullanır kimi 3 ayda elinde kalır laptop ama casperların çoğu böyle lenovoya yönel.

tolgaStain tarafından 10/Ara/12 14:13 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Lenovoyu aldık, hediye ettik, hayırlısıyla kullanır insallah :) bi de kicikirik bi sigorta icin 130 fark eden, etmedikleri israr kalmadi gold bilgisayarda

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

özellikleri yüksek olanı al gerisi şanstır 2 aynı model pc birbirini tutmaz servis herşehirde farklıdır servis elemanları bigirip 10yıl çalışmaz bugün iyi olan yarın kötü olur ha ama nedir ben olsam lenovoyu seçerdim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Lenovoyu aldık, hediye ettik, hayırlısıyla kullanır insallah :) bi de kicikirik bi sigorta icin 130 fark eden, etmedikleri israr kalmadi gold bilgisayarda

Hayırlı olsun.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 5209 Toplam Mesaj: 38