Casper Vs Lenovo
-
casper nirvana serisi kullanmaktayım ama sıkıntı yaşamadım ama yeni serilerde sıkıntı yaşayabilirsiniz bir de i3 serisi bendeki bile i5
-
2 senedir lenovo kullanıyorum taş gibi hiçbişiyi yok ki hor kullanan biriyimdir. casper ı bilmiyorum ama millet çok bok atıo
-
casper alacağıma gider grundig alırım aq :D
-
DrKeworks bunu yazdı
casper alacağıma gider grundig alırım aq :D
ikisinin arasında fark ne ?
tolgaStain tarafından 10/Ara/12 14:13 tarihinde düzenlenmiştir
Casperin masaüstüleri güzeldir özellikle kasaları gerçekten sağlamlar kuzenim yaklaşık 6 senedir kullanıyo daha tık demedi makina :) , söz konusu laptoplara gelince berbatlar ben şu anki laptopumu servise götürmeden bıktım.. artık servisteki elemanlarla aramızda özel bi bağ oluştu :D. Lenovo kullanmadım ama gerçekten iyi olduklarını duymuştum.Elektronik şans işidir , kimi alır 5 sene kullanır kimi 3 ayda elinde kalır laptop ama casperların çoğu böyle lenovoya yönel. -
Lenovoyu aldık, hediye ettik, hayırlısıyla kullanır insallah :) bi de kicikirik bi sigorta icin 130 fark eden, etmedikleri israr kalmadi gold bilgisayarda
-
özellikleri yüksek olanı al gerisi şanstır 2 aynı model pc birbirini tutmaz servis herşehirde farklıdır servis elemanları bigirip 10yıl çalışmaz bugün iyi olan yarın kötü olur ha ama nedir ben olsam lenovoyu seçerdim
-
noname bunu yazdı
Lenovoyu aldık, hediye ettik, hayırlısıyla kullanır insallah :) bi de kicikirik bi sigorta icin 130 fark eden, etmedikleri israr kalmadi gold bilgisayarda
Hayırlı olsun.