Çaykur Didi'nin İçinden Çıkan Yabancı Madde
-
PanxeR bunu yazdıimlegend bunu yazdı
http://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevzuatek/eski/harc_teb_60_ek.pdf
Mahkemeyi çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz? Hakkınızı aramayın demiyorum. Olayın çözümüne bakmak lazım. Sadece başvuru ücreti burada. Git gel paraları ve giden vakit keza. Bu iş bireysel olmaz. Yapmanız gereken çocuğuza Çevrenize almayacaksınız. Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile
Sağlık Bakanlığı na incelenmesi için başvuru yapacaksınız. Onlar uğraşacaklar.
Bence doğallıktan kaynaklanıyor. Cunku evde yaptığım reçel bozuluyor. Marketten aldığım hiç etkilenmiyor. Bunların da koruyucu madde az veya çok katmışsa böyle olabilir. Araştırma yapmak lazım. By araştırmayı da yapması için mevcut şartlarda Bakanlığı haberdar etmek lazım.
hocam doğru yapılmış bir reçelin son kullanma tarihi yok diye okudum ben içindeki şekerden ötürü sen yanlış yapıo olmayasın.
arkadaşların dediği gibi doğallıktan olsa bile sistemleri doğru çalışmıyor demektir
insanımız reçelin ne olduğunu bilmiyorki
"Reçel, meyvelerin çeşitli şekillerde şekerle kaynatılması ile yapılan bir tür tatlıdır" ahan vikipedia bu yazıyor düdük oraya bir tür tatlıdır yazmış
turşu ve reçelin meyve/sebzelerin uzun süre saklanması için bir yöntemdir
yaptığın reçel 3-4 hafta sonra bozuluyor ise bir yerde yanlış yapıyorsun ben (açık haldemi/kapalı haldemi önemli bir etken)
reçel açıldıktan sonra kasede 4-6 hafta
kavanozunda hiç 3-4 yıl bozulmadan kalabiliyor (doğal reçelden bahsediyorum birde katkı maddeleri olan koruyucu maddeler olan daha uzun ömürlü olur )
-
Birak peşlerini. Bu işin fıtratında vardır
-
sağlık bakanlığına götür şikayet et. onlar inceliyor . uygunsuz birşeyse zaten onlar icabına bakıyor değilse sana bildiriyor içindeki şuymuş diye.
biz ekmekte siyah siyah top şeklinde birşeyler bulduk . onun üsütne bir süre ekemek yiyiememiştim. babam ekmeğin arkasındaki etiketi ile birlikte sağlık kuruluşuna götürdü. sonra aradılar susam birleişmiş topak yanmış ekmeğin içinde kalmış dediler. öylece kapandı olay.
-
Bir kere bu zıkkım icetea ile aynı sınıfta değil. Suyu bol meyve suyu bu
-
bu ney laynn. didinin ilk çıktığında tenekesini aldım tadı çok güzeldi. sonra heves edip en büyük boyundan aldım zerre tat yok. sensunun renklisi gibi.
didi ney lan bi de çok mu aradılar mk bu ismi
-
joe_black bunu yazdı
bu ney laynn. didinin ilk çıktığında tenekesini aldım tadı çok güzeldi. sonra heves edip en büyük boyundan aldım zerre tat yok. sensunun renklisi gibi.
didi ney lan bi de çok mu aradılar mk bu ismi