folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çaykur Didi'nin İçinden Çıkan Yabancı Madde

Çaykur Didi'nin İçinden Çıkan Yabancı Madde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevzuatek/eski/harc_teb_60_ek.pdf

Mahkemeyi çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz? Hakkınızı aramayın demiyorum. Olayın çözümüne bakmak lazım. Sadece başvuru ücreti burada. Git gel paraları ve giden vakit keza. Bu iş bireysel olmaz. Yapmanız gereken çocuğuza Çevrenize almayacaksınız. Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile 

Sağlık Bakanlığı na incelenmesi için başvuru yapacaksınız. Onlar uğraşacaklar.

Bence doğallıktan kaynaklanıyor. Cunku evde yaptığım reçel bozuluyor. Marketten aldığım hiç etkilenmiyor. Bunların da koruyucu madde az veya çok katmışsa böyle olabilir. Araştırma yapmak lazım. By araştırmayı da yapması için mevcut şartlarda Bakanlığı haberdar etmek lazım.

hocam doğru yapılmış bir reçelin son kullanma tarihi yok diye okudum ben içindeki şekerden ötürü sen yanlış yapıo olmayasın.

arkadaşların dediği gibi doğallıktan olsa bile sistemleri doğru çalışmıyor demektir

insanımız reçelin ne olduğunu bilmiyorki

"Reçel, meyvelerin çeşitli şekillerde şekerle kaynatılması ile yapılan bir tür tatlıdır" ahan vikipedia bu yazıyor düdük oraya bir tür tatlıdır yazmış

turşu ve reçelin meyve/sebzelerin uzun süre saklanması için bir yöntemdir

yaptığın reçel 3-4 hafta sonra bozuluyor ise bir yerde yanlış yapıyorsun ben (açık haldemi/kapalı haldemi önemli bir etken)

reçel açıldıktan sonra kasede 4-6 hafta 

kavanozunda hiç 3-4 yıl bozulmadan kalabiliyor (doğal reçelden bahsediyorum birde katkı maddeleri olan koruyucu maddeler olan daha uzun ömürlü olur )

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Birak peşlerini. Bu işin fıtratında vardır

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sağlık bakanlığına götür şikayet et. onlar inceliyor . uygunsuz birşeyse zaten onlar icabına bakıyor değilse sana bildiriyor içindeki şuymuş diye.

biz ekmekte siyah siyah top şeklinde birşeyler bulduk . onun üsütne bir süre ekemek yiyiememiştim. babam ekmeğin arkasındaki etiketi ile birlikte sağlık kuruluşuna götürdü. sonra aradılar susam birleişmiş topak yanmış ekmeğin içinde kalmış dediler. öylece kapandı olay.

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Bir kere bu zıkkım icetea ile aynı sınıfta değil. Suyu bol meyve suyu bu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bu ney laynn. didinin ilk çıktığında tenekesini aldım tadı çok güzeldi. sonra heves edip en büyük boyundan aldım zerre tat yok. sensunun renklisi gibi.

didi ney lan bi de çok mu aradılar mk bu ismi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bu ney laynn. didinin ilk çıktığında tenekesini aldım tadı çok güzeldi. sonra heves edip en büyük boyundan aldım zerre tat yok. sensunun renklisi gibi.

didi ney lan bi de çok mu aradılar mk bu ismi

www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 5728 Toplam Mesaj: 37