folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C,C++ İcin Onerceginiz Kitaplar

C,C++ İcin Onerceginiz Kitaplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    c orta seviyeli bir dildir procedureldir. c++ ise yuksek seviyeli birdildir. sınıflar vs.. bulunur içinde. ayrıca garbage collector vs.. de sahiptir. c ise kereste gibi bir dildir işletim sisteminin api leri olmassa buton bile koyamassın. ama temel fark c++ ın object oriented olması.

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    walla ben de tam bu konuyu açacaktım güsell olmş da daha bildiğiniz C++ yeni başlayanlar  için   yazar ve kitap isimleri warsa özellikle türk yazarlarınki olursa sewinirim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek
    @silent-hacker (C ile C++ arasindaki fark nedir?)
    arkadasim eger ki yavastan bir ögrenmeye baslasan bu tür sorularin bir anlami kalmayacak.. internette bir sürü kaynak var.. onun disinda forum icinde bu konularda bir sürü türkce kaynak linki var.. zahmet edip okusaniz, iki de bir ayni konu basliklari acilmaz..

http://en.wikipedia.org/wiki/Hello_world
    http://tr.wikipedia.org/wiki/C_programlama_dili
    http://tr.wikipedia.org/wiki/C_plus_plus

burdan baslayabilirsin... en kücük programlari karsilastirarak aradigin sorularin cevaplarini bulabilirsin..

hadi kolay gelsin.

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AVCI
    AVCI's avatar
    Erkek
    Aga Benden Sana "Bruce Eckel" ın "Think İn C++" adlı kitabını öneririm. Bunu google'da arat bedavaya bulursun. Birde Şu an elimde"Türkmen Kitap Evinin" "C++ Builder 6" Adlı Kitabı var.Şu an yani başladım fakat arkadaşımın anlattığına göre fena sayılmaz.  
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek

Kaan Aslan'ın A'dan Z'ye C klavuzu kitabını tavsiye edebilirim. (Tüm kitabı çalıştım, bikaç sayfaya bakmakla tavsiye etmiyorum)

Ulan bi de aklımda şey var, ir2'yle de muhabbeti olmuştu bi ara, belki başka birileri de yapmıştır, yapıyodur bilemem ama öğrenmek isteyen varsa rebeluser@yahoo.com adresine mail atın bakalım, talebe göre eserse belki irc'ten falan uğraşırız beraber. Küçümsemeyin msn'den c'ye giriş dersi vermişliğim var  Ayrı bi konu açmak istemedim çünkü gerçekten öğrenmek isteyen açar forumda C/C++ bölümünü, okur entry'leri, görür bu entry'i, gönderir mail'i! Delikanlı adam "Aktif Konular"'da vakit geçirip meşhur olmaya çalışmazé Euheuehue....

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Canımdan çok sevdiğim GÖktuğ Yüksel'in " Aceminin C++ Rehberi" adlı kitabını alın kesin, yakında çıkıyor. İçinde 1 saat videolu anlatımda olacak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

http://d.turboupload.com/d/1718194/c_ve_c.rar.html

buyur hocam burda hem c hemde c++ ile ilgili yeterince dokuman bulabilirsin

icinde kendi üretimim basit bir proda bulunmakta hediyem olsun sana incelersin;) 

pdf lerde şifre isterse cdernek yaz 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

c ile c++ arasındaki en büyük fark "objected-oriented programming" yani nesneye dayalı programlamadır. Küçük farklar çok önemli değil de en büyük fark bu. C++ kullanımı daha kolay bir dil bir de tabi ki

kitap olarak da "deitel" in c ve c++ kitabını öneririm itü'de ders kitabıdır

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    water
    water's avatar
    Erkek
    deital&deital how to program C kitabı
Toplam Hit: 6587 Toplam Mesaj: 20