Ccleaner 2.12
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
bende kullanıyorum yanlız devamlı sorunları tara derseniz bazen kayıt dosyasındaki gerekli dosyalarıda silebiliyor.iki kez xp çöktü bu yüzden
katılıyor ve kullanmıyorum işin bokunu çıkartıyor -
peki o halde size birde arkadaşın önerdiği proyu verim bide ona bakın siz karar verirsiniz hangisi güzelse
- easy ccleaner
-
peki o halde size birde arkadaşın önerdiği proyu verim bide ona bakın siz karar verirsiniz hangisi güzelse
- easy ccleaner
-
SyspioniC bunu yazdı:
niye bu programa tamah edersiniz anlamam. easycleaner buna 10çeker :|
-----------------------------Kötü Sonuçlar Doğura Biliyor Ve Formata Başvurmak Zorunda Kalıyorsunuz.. Benden Söylemesi :)
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Kötü Sonuçlar Doğura Biliyor Ve Formata Başvurmak Zorunda Kalıyorsunuz.. Benden Söylemesi :)
kullanıcı hatasıdır...1-2 yıldır kullanıyorum. hiçde xp çökmedi :|
idnricekseniz kendi sitesinden indirinsetup, http://personal.inet.fi/business/toniarts/files/EClea2_0.exe
zip paket http://personal.inet.fi/business/toniarts/files/EClea2_0.zip
şu download linkinide bneımkiyle değiştirirsen iyi olur
-
Ace Utilities i w şiddet ile tavsiye etmekle birlikte ben hem ccleaner i hemde Ace Utilities i kullandıktan sonra birde diski birleştiriyorum canavar gibi oluyo bilgisayar
-
hı ewt haklısın birleştirme yöntemi daha iyi ama yinede biz link imizi verdik isteyen ordan yapsın istemeyende proyu yüklesin o onlara kalmış bişi..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Neden böyle herşeye bok atarsınız ? Ccleaner çerez temizleme programlarında en iyisidir.Kullanımı kolay Türkçe dil desteği bulunur.Hiçbir forumdada Ccleaner programının sorun çıkarttığını görmedim.Bilgisizce cevaplar 5 çeker 10 çeker ne çekiyo anlamıyorum ? Söylediğin yazılımda birçok araç bulunuyor.Fakat bu araçlar yeterli değil ve program çok basit bir yazılım.Bana kalırsa o programla sistem onarma biraz tehlikeli.Bilindik ve en iyi bakım programları varken bu programı kullanmak bana saçma geliyor.
-
bencede
-
eer önce temizler sonra birleştirirsen hem hız hem zaman kazanırsın yoksa gerenksiz dosyalarıda birleştirrsin