Ccleaner 2.12

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    yavuz arkinin dedikleride mantıklı kardeşler ölede yapabilirsiniz istiyosanız hem temizleyin ondan sonra birleştirin ozaman pc niz canavar gibi olur...

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

SyspioniC bunu yazdı:
    niye bu programa tamah edersiniz anlamam. easycleaner buna 10çeker :|

Neden böyle herşeye bok atarsınız ? Ccleaner çerez temizleme programlarında en iyisidir.Kullanımı kolay Türkçe dil desteği bulunur.Hiçbir forumdada Ccleaner programının sorun çıkarttığını görmedim.Bilgisizce cevaplar 5 çeker 10 çeker ne çekiyo anlamıyorum ? Söylediğin yazılımda birçok araç bulunuyor.Fakat bu araçlar yeterli değil ve program çok basit bir yazılım.Bana kalırsa o programla sistem onarma biraz tehlikeli.Bilindik ve en iyi bakım programları varken bu programı kullanmak bana saçma geliyor.

evet basit, kullanımı kolay her eve lazımda beni cc tatmin etmiyo asdfghjklş :D

ayrıca easycleaner ın kullanımı o kadar da zor değil ayrıca tr dili mevcut. 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

alın ozaman müritler size birde EASYCLEANER i sunacam birde onu deneyin beğenirseniz onu kullanın...

indirmek için aşşağıdaki link e tıklayınız...

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Registry-Tweak/EasyCleaner.shtml

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Memati92 bunu yazdı:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ccleaner&lid=2528

• mutlaka deneyin arkadaşlar

photoshop şablonlarımı bile silmiş o kadar ya :)

Toplam Hit: 3435 Toplam Mesaj: 25