folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cd-Film Dükkanı..

Cd-Film Dükkanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------
    dükkanda sadece sattığın her cd nin bitane paketini tut rafta,bi yer bulun oraya zulalayın cdleri,müşterinin isteiğine göre zuladan çıkarın eee zula biraz uzak olucak dükkana tabi içine zulalıyim dersen:D

peki hocam 3 sivil polis gelse. Hocam bize oyunla film lasım ucuzundan anlarsın ya dese. Bu arkadaşta tabi hocam buyur arkaya dese. Sonra tüm zulaları görseler film seçseler parasını verseler paranın üstünü aldığı an kimliği çıkarıp polis deseler bu arkadaşım ne yapcak?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:
    dükkanda sadece sattığın her cd nin bitane paketini tut rafta,bi yer bulun oraya zulalayın cdleri,müşterinin isteiğine göre zuladan çıkarın eee zula biraz uzak olucak dükkana tabi içine zulalıyim dersen:D

peki hocam 3 sivil polis gelse. Hocam bize oyunla film lasım ucuzundan anlarsın ya dese. Bu arkadaşta tabi hocam buyur arkaya dese. Sonra tüm zulaları görseler film seçseler parasını verseler paranın üstünü aldığı an kimliği çıkarıp polis deseler bu arkadaşım ne yapcak?

burda adamın yaptığı bu hemde işlek caddede yapıyor yıllardır bunu  başına bişey geldiğinide görmedim:S

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

hacı arkadaşın önerdiği duvar terbitatını yıllar önce uygulamış biri olarak sana önerim özel bir fiş usb kablosu karışımı bir şey yaptır duvarın içinden telefon prizine harici hdddiyi bağla, dışarısı içinde bir ucu telefon fişi diğer ucu usb çıkışı olan bir kablo ile pcye bağla kralı gelse sen salaklık yapmadığın sürece bulamazlar seni yalnız benim denediğim zamanda hdd kutular vardı şimdi gibi harici hddler yoktu hava alışverişi olmadığı ve  ısınmadan dolayı hdd yanmıştı şimdikiler duvarın içinde ne olur bilemem. eğer mersin bit pazarında yapacaksan bu işi vazgeç. diğer yerlerdede fazla denetim yok zaten

bir de bu var http://www.sistembilisim.com/detay.asp?kod=WIRELESSHDD&sayfa=detay

AIRLIVE WMU-6000FS WIRELESS HDD (KABLOSUZ HDD)

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    yerinde olsam bu postlardan sonra vazgeçerdim :D zor iş, zahmetli biraz.kaçak fln

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hiç riske girmeye gerek yok duvarmıs felanmış ek maliyete katlanmana hic gerek yok sen kopyala isteyen adama istediği filmi oyunu vsvs herşeyi ver geridönüşümsüz ver adama bida geri getirme de :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

arşiv sorununu ben hallederim ama mersinde arkadaş da war kolay olur 

tam nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama iş yaparsanız çevre genişse iyi para kazanırsınız...

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

film oyun + özellikle  program arşivi eklersen köşeyi dönersin kimsede bişe demez amme hizmeti die tanımlamakta bu işi yapanlar yalnız Türk cd leri,+18 bulundurursan sorun yaratabilir  birde şikayet olursa başın agrır hem korsan satıp hemde müzik son ses açarsan civardakiler şikayet eder kepenk kapatmak zorunda kalırsın  diğer türlü sorun cıkacagını sanmıyorum emin ol yoldaki tablacıdan daha rahat ticaret yapıyor bu işle ugraşanlar  garibanları ordan oraya kosarken görmek içimi cızlatıyor keşke müzik cdleri ucuz olsada mp3 korsan vsre peşinde koşturmasak orjinal müzik cd sindeki kalite hiç bi kopyadan dinlenmiyor yinede korsana başvurmasan ii olur kull hakkı diğer tarafta peşinen ödenir bunu unutmamak lazım!! haydi rastgele ..

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

zaten karışık olan kafamı biraz daha karıştırdığınız için teşekkür ederim :)

İstanbul u bilmemde mersinde bütün cd ciler orjinaller rafta adamın pc harddisk divx.  filmlerle dolu getiriyor 1 dvd doldurma misal (6 film)  5ytl çekiyor veriyor anında..

bizim bi mustafa amca vardı cd  yi çekerken yakalınırsan 500-600 lira cezası vardiyordu.. hatta bi defada o cezayi yemiştii...   bi yandann yürü diyorum şu işe  bi yandanda yusuf yusuf..

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    ticaret korkuyla yürümez işl olarak önerim budur lakin yapacak en son iş olarak baksan bu mevzuya senın acından hayırlı olur kazancın helall olsun az olsun taraftarıyım yoksa ne işler var cd vsre tırıvırı neyse bugunler piskolojım baya bozuk bunlar en iyi tavsiyelerim şuan

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

caiz değil biliyorum ama ,

adamın teki hiç cd barındırmıyodu neredeyse.. nero açıktı 24 saat arşivde hazır tak yazıyo veriyor.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
Toplam Hit: 4771 Toplam Mesaj: 28