Cd-Film Dükkanı..
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
dükkanda sadece sattığın her cd nin bitane paketini tut rafta,bi yer bulun oraya zulalayın cdleri,müşterinin isteiğine göre zuladan çıkarın eee zula biraz uzak olucak dükkana tabi içine zulalıyim dersen:D
-----------------------------peki hocam 3 sivil polis gelse. Hocam bize oyunla film lasım ucuzundan anlarsın ya dese. Bu arkadaşta tabi hocam buyur arkaya dese. Sonra tüm zulaları görseler film seçseler parasını verseler paranın üstünü aldığı an kimliği çıkarıp polis deseler bu arkadaşım ne yapcak?
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
dükkanda sadece sattığın her cd nin bitane paketini tut rafta,bi yer bulun oraya zulalayın cdleri,müşterinin isteiğine göre zuladan çıkarın eee zula biraz uzak olucak dükkana tabi içine zulalıyim dersen:D
-----------------------------peki hocam 3 sivil polis gelse. Hocam bize oyunla film lasım ucuzundan anlarsın ya dese. Bu arkadaşta tabi hocam buyur arkaya dese. Sonra tüm zulaları görseler film seçseler parasını verseler paranın üstünü aldığı an kimliği çıkarıp polis deseler bu arkadaşım ne yapcak?
-----------------------------burda adamın yaptığı bu hemde işlek caddede yapıyor yıllardır bunu başına bişey geldiğinide görmedim:S
-
hacı arkadaşın önerdiği duvar terbitatını yıllar önce uygulamış biri olarak sana önerim özel bir fiş usb kablosu karışımı bir şey yaptır duvarın içinden telefon prizine harici hdddiyi bağla, dışarısı içinde bir ucu telefon fişi diğer ucu usb çıkışı olan bir kablo ile pcye bağla kralı gelse sen salaklık yapmadığın sürece bulamazlar seni yalnız benim denediğim zamanda hdd kutular vardı şimdi gibi harici hddler yoktu hava alışverişi olmadığı ve ısınmadan dolayı hdd yanmıştı şimdikiler duvarın içinde ne olur bilemem. eğer mersin bit pazarında yapacaksan bu işi vazgeç. diğer yerlerdede fazla denetim yok zaten
bir de bu var http://www.sistembilisim.com/detay.asp?kod=WIRELESSHDD&sayfa=detay
AIRLIVE WMU-6000FS WIRELESS HDD (KABLOSUZ HDD)
-
yerinde olsam bu postlardan sonra vazgeçerdim :D zor iş, zahmetli biraz.kaçak fln
-
Hiç riske girmeye gerek yok duvarmıs felanmış ek maliyete katlanmana hic gerek yok sen kopyala isteyen adama istediği filmi oyunu vsvs herşeyi ver geridönüşümsüz ver adama bida geri getirme de :)
-
arşiv sorununu ben hallederim ama mersinde arkadaş da war kolay olur
tam nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama iş yaparsanız çevre genişse iyi para kazanırsınız...
-
film oyun + özellikle program arşivi eklersen köşeyi dönersin kimsede bişe demez amme hizmeti die tanımlamakta bu işi yapanlar yalnız Türk cd leri,+18 bulundurursan sorun yaratabilir birde şikayet olursa başın agrır hem korsan satıp hemde müzik son ses açarsan civardakiler şikayet eder kepenk kapatmak zorunda kalırsın diğer türlü sorun cıkacagını sanmıyorum emin ol yoldaki tablacıdan daha rahat ticaret yapıyor bu işle ugraşanlar garibanları ordan oraya kosarken görmek içimi cızlatıyor keşke müzik cdleri ucuz olsada mp3 korsan vsre peşinde koşturmasak orjinal müzik cd sindeki kalite hiç bi kopyadan dinlenmiyor yinede korsana başvurmasan ii olur kull hakkı diğer tarafta peşinen ödenir bunu unutmamak lazım!! haydi rastgele ..
-
zaten karışık olan kafamı biraz daha karıştırdığınız için teşekkür ederim :)
İstanbul u bilmemde mersinde bütün cd ciler orjinaller rafta adamın pc harddisk divx. filmlerle dolu getiriyor 1 dvd doldurma misal (6 film) 5ytl çekiyor veriyor anında..
bizim bi mustafa amca vardı cd yi çekerken yakalınırsan 500-600 lira cezası vardiyordu.. hatta bi defada o cezayi yemiştii... bi yandann yürü diyorum şu işe bi yandanda yusuf yusuf..
-
ticaret korkuyla yürümez işl olarak önerim budur lakin yapacak en son iş olarak baksan bu mevzuya senın acından hayırlı olur kazancın helall olsun az olsun taraftarıyım yoksa ne işler var cd vsre tırıvırı neyse bugunler piskolojım baya bozuk bunlar en iyi tavsiyelerim şuan
-
caiz değil biliyorum ama ,
adamın teki hiç cd barındırmıyodu neredeyse.. nero açıktı 24 saat arşivde hazır tak yazıyo veriyor.